تحليلگران رژيم صهيونيستي با استناد به نتايج پژوهش هاي به عمل آمده دراين رژيم،سرنگوني حكومت بن علي درتونس را به وسيله مردم اين كشور، اقدامي بي سابقه دركشورهاي عربي به شمار آورده ونسبت به سرايت آن به كشورهاي عربي ديگر و قطع احتمالي روابط آن ها بااين رژيم هشدار جدي داده اند.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا به نقل از تارنماي خبري لبناني ' اخبار الشرق الجديد ' مقامات بلندپايه سياسي رژيم صهيونيستي نيز نسبت به قطع روابط غير رسمي تل آويو و تونس به دليل قيام مردمي اين كشور ابراز نگراني شديد كرده اند .
براساس اين گزارش، مركز مطالعات امنيت ملي در دانشگاه تل آويو، پژوهشي در مورد آثار و پيامدهاي انقلاب مردم تونس در كشورهاي عربي و همسايه به عمل آورده است .
' شلومو بروم ' كه سرپرستي اين پژوهش را بر عهده داشته ، اعتقاد دارد كه به دليل افزايش قدرت نيروهاي امنيتي و افزايش نيروهاي نظامي و تنوع و افزايش دستگاه هاي اطلاع رساني، دوران كودتاهاي نظامي در كشورهاي عربي به سر آمده است.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد كه سرنگوني حكومت بن علي رئيس جمهور مخلوع تونس،باعث تحريك احساسات و اشتياق اعراب ديگر كشورها مي شود تا آن ها نيز همانند مردم تونس دست به قيام ضد زمامداران خود بزنند و البته اين امر را در اعلاميه ها و تظاهرات كشورهاي مختلف در روزهاي اخير شاهد بوده ايم و دستگاه هاي اطلاع رساني جمعي مانند اينترنت نقش زيادي در اطلاع رساني در اين مورد دارند .
وي در پايان گفت: بعيد نيست كه انقلاب تونس در كوتاه مدت به كشورهاي عربي ديگر، به ويژه كشورهايي كه حاكمان آن در استفاده از قدرت و زوربراي سركوب اعتراض ها زياده روي مي كنند و گاهي دست به كشتارمردم مي زنند ، سرايت كند .