نمايندگات تشكلهای دانشجويی در يك نشست خبری با اشاره به وضعيت كنونی جهان اسلام تاكيد كردند: قيام مردم تونس نشانه پايان عصر ديكتاتورهای دستنشانده استكبار در جهان اسلام میدانيم و اين تحولات كه قطعا به نفع امت اسلامی است، مطلع شكلگيری خاورميانه اسلامی خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) نشست خبری نمايندگان پنج اتحاديه دانشجويی شامل اتحاديه انجمنهای اسلامی دانشجويان مستقل، اتحاديه جامعه اسلامی دانشجويان، دفتر تحكيم وحدت، بسيج دانشجويی و جنبش عدالتخواهی، امروز، سوم بهمن ماه، در محل دفتر مركزی اتحاديه جامعه اسلامی دانشجويان برگزار شد.
در اين نشست خبری مسائل اخير خاورميانه و وضعيت كنونی كشورهای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در اين نشست خبری توكليان مسئول اتحاديه جامعه اسلامی دانشجويان با اشاره به تحولات اخير جهان اسلام گفت: جريان گسترده ضدديكتاتوری و حامی اسلام در خاورميانه در حال شكلگيری است كه نمونه عينی آن كشور تونس است.
توكليان افزود: اين قيام ملت تونس زنگ خطری برای نسل پادشاهان كشورهای عربی است و آغاز تغيير چهره اساسی در كشورهای اسلامی را نويد میدهد.
وی با اشاره به كودتای 28 مرداد سال 32 از جانب استكبار در ايران بيان كرد: پس از قيام ملت ايران دشمن با انجام كودتا و بازگرداندن شاه به كشور تلاشهای انقلابيون را ناكام گذاشت و امروز جريانهای انقلابی در تونس بايد از اين حادثه درس بگيرند، و مواظب باشند كه بيگانگان بر موج مردمی سوار نشوند، زيرا رد اين صورت اين قيام كه اميد زيادی به امت اسلامی داده است، به شكست منجر خواهد شد.
توكليان با بيان اين مطلب كه قيام تونس ريشه در انقلاب اسلامی دارد، افزود: حتی قيامهای آينده جهان اسلام و تحولات بعدی اين كشورها الهام گرفته از جمهوری اسلامی است، زيرا انقلاب ما توانست در عمق كشورهای اسلامی نفوذ كند و ثمره آن را هر روز در نقطهای از جهان میبينيم.
وی با اشاره به توطئه دشمنان در تقسيم كشور بزرگ اسلامی سودان اظهار كرد: سناريوی نخنما شده تفرقه و تجزيه از سوی استكبار اينبار در سودان كليد خورده است و بايد نسبت به اين تحركات دشمن در كشورهای اسلامی نگران بود و با هوشياری تحولات اينگونه كشورها را پيگيری كرد.
در اين نشست خبری همچنين محمدرضا كاشفی نماينده بسيج دانشجويی با اشاره به اوضاع كشور اسلامی افغانستان گفت: برخی عناصر شناخته شده و وابسته به بيگانه در مقابل سفارت ايران در كابل تحركاتی انجام دادند، اما واقعيت اين است كه اكثريت ملت افغانستان خود را دوست جمهوری اسلامی میدانند.
وی با بيان اينكه تحولات لبنان به نفع مقاومت خواهد بود، اظهار كرد: دشمن قصد داشت با ايجاد اختلافات واهی در لبنان به منافع خود و رژيم صهيونيستی دست پيدا كند، اما هوشياری نيروهای سياسی در لبنان توطئه آنها را ناكام گذاشت و اميدواريم نخستوزير برآمده از مقاومت در لبنان برسر كار آيد.
مسئول بسيج دانشگاه شهيد بهشتی در مورد تحولات تونس عنوان كرد: قيام مردم تونس نشانه پايان عصر ديكتاتورهای دستنشانده استكبار در جهان اسلام میدانيم و اين تحولات كه قطعا به نفع امت اسلامی است، مطلع شكلگيری خاورميانه اسلامی خواهد بود.
بنابراين گزارش همچنين زعيمزاده نماينده انجمنهای اسلامی دانشجويان مستقل با بيان اينكه بايد نخبگان جنگ نرم دشمن را باور داشته باشند، افزود: در اين زمينه جنبش دانشجويی با آگاهی و استفاده از عقلانيت، پيشرو مبارزه با جنگ نرم استكبار در جبهه انقلاب بود و از همه گروهها سريعتر به ندای رهبر معظم انقلاب پاسخ گفت.
وی با اشاره به سياست خارجی جمهوری اسلامی بيان كرد: غرب و آمريكا از صدور انقلاب اسلامی در كشورهای منطقه هراسان هستند و لذا با ايجاد فتنه در كشور خواستند، در پيشرفت انقلاب خلل وارد كنند، اما ناكام شدند و يك نمونه پيروزی ما در منطقه اين بود كه تفكر جمهوری اسلامی در عراق در برابر نظريات آمريكائیها به پيروزی رسيده است.
همچنين ملاداودی نماينده دفتر تحكيم وحدت با بيان اينكه تنوع ديدگاهها يكی از مسلمات نظام جمهوری اسلامی است، اظهار كرد: اين تنوع ديدگاهها در كلام امام(ره) و مقام معظم رهبری منعكس است، تجربه 30 ساله انقلاب نيز نشان داده است در همه دورانها تضارب آراء و افكار در سطح گروههای سياسی، مجلس، رسانهها و غيره وجود داشته است.