مقامات امنیتی مصر از زور و قطع اینترنت برای مهار اعتراضات در این کشور استفاده کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، پلیس مصر هشت تن از روزنامه نگاران را در برابر دفتر اتحادیه روزنامه نگاران در مرکز قاهره بازداشت کرد.
روزنامه نگاران و وکلا در تظاهرات بزرگی در برابر این دفتر تجمع کرده بودند.
نیروهای امنیتی حضور خود را در اطراف تاسیسات مهم و در همه شهرها تقویت کرده اند.
هزاران نفر در تظاهرات دیروز در سراسر مصر شرکت کرده بودند.
وزارت کشور مصر اعلام کرد اجازه برگزاری تظاهرات بیشتر را نمی دهد ولی فعالان سیاسی اعلام کردند به تظاهرات ادامه می دهند. «حسن ابوالحسن»گزارشگر این شبکه افزود: خیابان های شهر قاهره پس از یک روز تظاهرات گسترده آرام به نظر می رسد.
در چندین شهر دیگر مصر چنین تظاهراتی برگزار شد.
وزارت کشور مصر با هشدار درباره برگزاری تظاهرات مجدد اعلام کرد اقدامات لازم را برای تسلیم افراد حاضر در این تظاهرات به نهادهای قضایی انجام می دهد.
تظاهرکنندگان مصری در اعتراضات دیروز خواهان اصلاحات سیاسی و اقتصادی گسترده شدند.
تظاهرکنندگان روز عید پلیس را فرصت مناسبی برای خروج به خیابان ها و تحصن در میدان های اصلی شهر برای بیان خواسته های خود دیدند.
این تظاهرات در چندین استان مصر برگزار شد.
در قاهره، هزاران نفر در میدان آزادی در مرکز این شهر تجمع کردند. یکی از تظاهرکنندگان گفت: هدف از این تظاهرات و اعتراضات سرنگون کردن نظام است. گزاشگر این شبکه تصریح کرد: شمار تظاهرکنندگان دیروز قاهره بیش از بیست هزار نفر برآورد شده است.
در دیگر بخش های قاهره نیز چنین تظاهراتی برگزار شده است.
در شهر اسکندریه هزاران نفر راهپیمایی کردند و مقامات امنیتی این استان شمار نیروهای امنیتی را در میدان های اصلی افزایش دادند ولی این مساله مانع از ادامه تظاهرات نشد.
در شهر سوئز نیروهای امنیتی به تیراندازی برای متفرق کردن تظاهرکنندگان روی آورند که چند کشته و زخمی بر جای گذاشت.
همچنین درگیری های دیگری میان نیروهای امنیتی و تظاهرکنندگان در المنصوره و پورسعید روی داد.
مقامات امنیتی تنها از زور برای مقابله با این اعتراضات استفاده نکردند بلکه خطوط اینترنت را به عنوان نخستین عامل برای برگزاری این تظاهرات قطع کردند و ارائه خدمات اینترنتی متوقف شد.
شرکت اینترنتی تویتر نیز فیلتر شدن این شبکه را در مصر اعلام کرد.