آمریکایی های عرب تبار از دولت امریکا خواستند از حمایت از چندین دهه دیکتاتوری در مصر، دست بردارد.
جامعه امریکایی های مصری تبار اعلام کرد برای تغییر بسیار دیر شده و اعتراضات مردمی خودجوش نشان دهنده نارضایتی عمومی گسترده در مصر است. شریف باسیونی رئیس جامعه آمریکایی های مصری تبار و استاد حقوق در دانشگاه دی پال اعلام کرد ما از آمریکا می خواهیم اصلاح حکومت و پایان دیکتاتوری را در مصر خواستار شود . وی افزود زمان آن فرا رسیده است که صفحه ای تازه در مصر در زمینه دموکراسی و آزادی بر مبنای حاکمیت قانون و برابری همه شهروندان، بدون توجه به مذهب، اعتقاد، جنسیت و دیگر عوامل تبعیض آمیز، گشوده شود . شورای روابط آمریکا جهان اسلام نیز با انتشار بیانیه ای، اعلام کرد اصلاحات حکومتی در سراسر منطقه بسیار دیر شده است . شورای امور عمومی مسلمانان نیز از باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا خواست از مردم مظلوم مصر حمایت کند و پایان فوری برخورد خشن رژیم فعلی را با مردم خود خواستار شود . در حالیکه رهبران مسلمانان و اعراب آمریکا از فرصت برای اصلاحات سیاسی واقعی در خاورمیانه دلگرم شده اند، تظاهرات در حمایت از معترضان مصری در سراسر آمریکا برنامه ریزی شده است. اوباما روز جمعه اقدامات عینی حسنی مبارک رئیس جمهور مصر را در جهت اصلاحات سیاسی در این کشور خواستار شد ولی به رغم اینکه به نظر می آید آمریکا لحن خود را تند کرده باشد، این برای برخی کافی نبوده است. امام علی الله از انجمن اسلامی دیترویت و جامعه مسلمانان آمریکایی های مصری تبار می گوید ما باید دورویی را کنار بگذاریم . وی افزود دولت آمریکا به خوبی می داند وی (مبارک) دیکتاتور است.
آنها می دانند وضع حقوق بشر و دموکراسی در مصر به شدت وخیم است . وی در گفتگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد زمان آن رسیده است که دولت آمریکا از مردم جانبداری کند و بداند که این به نفع سیاست های آمریکا در منطقه است . وی افزود مبارک دیر یا زود خواهد رفت . به گزارش خبرگزاری فرانسه از دیترویت (میشیگان)، در دیترویت که محل زندگی بیشتر آمریکایی های عرب تبار ساکن این کشور است، مردم به دقت قیام های مردمی را در تونس، اردن، یمن و مصر زیر نظر دارند. شریف اکیل چهل و پنج ساله وکیلی که والدینش از مهاجران مصری بوده اند و در حومه دیترویت زندگی می کند، می گوید خوشحالی و رضایت بسیار زیادی هم اکنون وجود دارد . وی افزود امروز، لحظه ای فوق العاده برای بسیاری است . عماد حمد مدیر منطقه ای کمیته ضد تبعیض آمریکایی های عرب تبار با اعلام اینکه این یک سونامی سیاسی است، افزود امیدوار هستم کشور ما (آمریکا)، دوستی با حکومت ها را کنار بگذارد و به منافع و نیازهای مردم رسیدگی کند . وی گفت مردم می مانند ولی رژیم ها می آیند و می روند.
به نفع ما است با مردم، نه فقط حکومت ها، دوست باشیم . وی افزود همچنین زمان آن رسیده است که آمریکا به شعارهای خود در خصوص آزادی همه مردم که در داخل و خارج از آنها دم می زند، عمل کند.