اوضاع اقتصادی مصر در میزگردی با کارشناسان در سی ان ان بررسی شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان عارف نقوی رئیس موسسه مالی ابراج درباره ریشه های نارامیها در کشورهای عربی گفت بیکاری یکی از عوامل ناارامیهای اخیر در کشورهای عربی بوده است که در مجموع جمعیتی بیش از سیصد و پنجاه میلیون نفر دارند که از جمعیت امریکا بیشتر است.
بنابر این اگر همکاری بیشتری میان کشورهای عرب بود و مردم به سطح رفاهی بالاتری رسیده بودند اکنون کمتر شاهد ناارامی بودیم. صائب ایگنر رئیس شرکت مالی لونورولد هم گفت مبادلات تجاری میان کشورهای منطقه در مقایسه با بسیاری از مناطق دیگر جهان بسیار کم است و نیروی انسانی و سرمایه کمتر میان این کشورها گردش می کند. جان فریزر از بانک یو بی اس هم گفت متاسفانه در کشورهای عرب منطقه و همچنین در بسیاری از کشورهای دیگر جهان مردم عادی دیرتر و کمتر از رشد اقتصادی بهره می برند و در این میان تورم بیشترین اسیب را به این قشر از جامعه وارد می کند که معمولا بی دفاع هستند.
به نظر من هدف دولتها باید توجه بیشتر به قشرهای اسیب پذیر باشد. عرفی نقوی درباره سرمایه گذاریهای خارجی در مصر هم گفت هم اکنون سرمایه گذاران بیشتر نگران اوضاع مصر و احتمال تغییر رژیم در این کشور هستند.
مصر همیشه کشوری باثبات برای سرمایه گذاریهای مستقیم خارجی بوده است.