خبرگزاري فارس: رئيس جمهور آمريكا در تماس تلفني با پادشاه عربستان ضمن بررسي اوضاع داخلي مصر تاكيد كردند كه تحولات مصر مورد قبول هيچ كدام از طرفين آمريكايي و عربستاني نيست.
به گزارش فارس، باراك اوباما، رئيس جمهور آمريكا شب گذشته در تماس تلفني با ملك عبدالله درباره اوضاع منطقه به ويژه تحولات مصر گفت وگو كرد.
بنا بر اعلام خبرگزاري عربستان، در اين گفتوگو دو طرف نسبت به آنچه ناآراميهاي اخير مصر و سوء استفاده از آزادي بيان براي رسيدن به اهدافي مشكوك خوانده شد، ابراز تاسف شده و تاكيد كردند كه تحولات مصر مورد قبول هيچ كدام از طرفين آمريكايي و عربستاني نيست.
ملك عبدالله همچنين تاكيد كرد ثبات، صلح و امنيت ملت مصر قابل سازش نيست و هيچ خدشهاي بر آن به هر عنواني قالب توجيه نيست و قابليتهاي كشور برادر مصر بخشي از دستاوردها و تواناييهاي كشورهاي عربي و اسلامي است.
بنا بر اعلام خبرگزاري عربستان، رئيس جمهور آمريكا نيز ديدگاه پادشاه عربستان را كه موافق با ثبات منطقه و امنيت آن است درك كرد.
ملك عبدالله بن عبدالعزيز شاه عربستان در تماسي تلفني با "حسني مبارك " رئيسجمهور مصر تاييد و همبستگي خود با دولت مصر را اعلام كرد و معترضان به ظلم و استبداد و طاغوت در مصر را كساني خواند كه امنيت و ثبات اين كشور را به مخاطره مياندازند.
وي در اين تماس تلفني كه ديروز انجام شد، گفت كه انسان نميتواند تحمل كند كه كساني با نام آزادي بيان بازي ميكنند و كينه و كدورتهاي خود را براي تخريب و ترساندن مردم و تلاش براي فتنهانگيزي در اين كشور به كار ميگيرند.
ملك عبدالله كه خود در دام آزاديخواهي مردم عربستان گرفتار آمده، مدعي شد كه دولت و مردم اين كشور اين اقدامات در مصر را به شدت محكوم كرده و با تمام امكانات خود در كنار دولت مصر و مردم دوست و برادر خود قرار دارد.
در اين تماس تلفني مبارك نيز نسبت به اوضاع مصر به ملك عبدالله اطمينان داد كه اوضاع در مصر خوب است و آنچه دنيا در اين كشور مشاهده ميكند، تلاش برخي گروهها است كه ثبات و امنيت مصر را نميخواهند، بلكه به دنبال تحقق "اهداف مشكوك غربي " هستند.
حمايت تمام عيار ملك عبدالله از ديكتاتور مصر در شرايطي است كه "زين العابدين بن علي " ديكتاتور تونس نيز بعد از آنكه جايي در كشورهاي غربي هوادار خود نيافت، به عربستان سعودي رفت و در آنجا مستقر شد.