كارشناس مركز مطالعات راهبردي الاهرام با تاكيد بر اينكه مخالفان و احزاب سياسي مصر حضور چنداني در تظاهرات مردم مصر نداشته، ندارند و نخواهند داشت، گفت : قهرمان هاي واقعي اعتراض هاي كنوني مصر جوانان هستند كه جان خود را به دست گرفته و خواستار تغيير هستند.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا، بشير عبدالفتاح روز سه شنبه در گفت و گويي با شبكه تلويزيوني العربيه افزود: عبدالفتاح افزود : جوانان مصري كه پتانسيل قوي اي دارند، از نخستين لحظه اعتراض ها ، گفت و گو و پاسخگويي به خواسته هاي خود را خواستار شدند، اما مشكل اين است كه نظام حاكم دير اقدام كرد و به پاسخگويي تدريجي خواسته هاي آنان پرداخت، در حالي كه مردم پاسخ فوري و آشكار نظام را خواستار هستند.
وي ادامه داد : برخي در داخل و خارج مصر در صدد تخريب صحنه شگفت انگيز موجود در اين كشور بوده و مي كوشند كه انقلاب جوانان مصر را به سرقت ببرند.
وي افزود: برخي از اين افراد وابسته به پليس مخفي و برخي ديگر نيز بيگانگاني هستند كه بين مردم نفوذ كرده اند.
وي گفت: منظور از عناصر بيگانه و دشمنان خارجي، اسرائيل است، زيرا ما دشمني به جز اسرائيل نداريم.
عبدالفتاح تاكيد كرد كه كابينه رژيم صهيونيستي در هفت روز گذشته، آرامش نداشته و با آمريكا و اروپا تماسهاي متعددي داشته، زيرا مي داند كه رژيم مبارك به نفع اسرائيل كار مي كند.
وي ادامه داد : تاكيد پي در پي ارتش به مردم مبني بر خودداري از توسل به خشونت عليه تظاهر كنندگان، نگران كننده است، زيرا برخي افراد از دو روز پيش از طريق تيراندازي به سمت مردم در تلاش براي ايجاد نوعي تنش بين مردم و ارتش هستند.
اين كارشناس مصري در بخش ديگري از اين گفت و گو افزود: برخي در صدد هستند كه تظاهرات مسالمت آميز مردمي در مصر را اين گونه به تصوير بكشند كه يا بايد رئيس جمهور باقي بماند و يا اينكه كشور به سمت ويراني و هرج و مرج پيش مي برود.
وي افزود: بسياري از مصري ها از شركت در تظاهرات بيم داشته و نسبت به سرنوشت كشورشان نگران هستند، از همين رو برخي مي كوشند اين گونه القا كنند كه يا بايد نظام كنوني باقي بماند و يا اينكه بايد نابودي كشور را بپذيريم و اين همان چيزي است كه دشمنان خارجي مصر و دشمنان انقلاب در داخل به دنبال آن هستند.
وي با اشاره به سخنان حسني مبارك مبني بر باقي ماندن در سمت رئيس جمهوري ، تغيير كابينه و مكلف نمودن معاون رئيس جمهوري به گفت وگو با مخالفان، افزود: مشكل اين است كه اين اقدامات همواره دير هنگام صورت مي گيرد، به اين معني كه پاسخ دولت به مردم كند و دير بود، به گونه اي كه نظام در صدد است اعلام كند كه همچنان صاحب قدرت است و بر مردم برتري دارد و اين چيزي است كه جوانان را خشمگين مي كند.