مصطفی بن جعفر، رهبر مجمع دموکراتیک کار و ازادی تونس، روز سه شنبه در پاریس ابراز امیدواری کرد کشورهای غربی با درس گرفتن از انقلاب مردمی تونس دیدگاههای امنیتی و سودجویانه خود را در قبال کشورهای جنوب اصلاح کنند.
مصطفی بن جعفر که در کنار مارتین اوبری، دبیر اول حزب سوسیالیست فرانسه، سخن می گفت تاکید کرد من امیدوار هستم که انقلاب تونس برای دولتهای غربی درسی باشد تا رویکرد و سیاستهای نادرست خود را در قبال کشورهای جنوب که بر پایه اصول امنیتی و منافع اقتصادی و مالی استوار شده است، کنار بگذارند و رفتار انسانی تری در پیش گیرند. رهبر مجمع دموکراتیک کار و ازادی تونس افزود انقلاب مردمی تونس برای ملتهای عرب نیز حاوی این پیام بود که باید ترس و وحشت را کنار گذاریم، سر خود را بالا بگیریم و برای رهایی از دست حکومتهای مستبد و دستیابی به حقوق خود متحد شویم.
مصطفی جعفر همچنین تاکید کرد «بین الملل سوسیالیست» برای پایان دادن به حمایتهای خود از حزب زین العابدین بن علی، رئیس جمهور پیشین تونس، با تردیدهای فراوان و بسیار دیر وارد عمل شد. قیام مردمی تونس برضد رژیم بن علی با خودسوزی یک جوان معترض تونسی در تاریخ هفدهم دسامبر در شهر سیدی بوزید در مرکز این کشور افریقایی اغاز شد و کمی بعد به فرار بن علی و خانواده اش از کشور منجر شد.
شعله های انقلاب مردمی تونس اکنون برخی دیگر از کشورهای منطقه از جمله مصر را در بر گرفته است. مارتین اوبری نیز که رهبر حزب سوسیالیست فرانسه به شمار می رود به این مسئله اذعان کرد که بین الملل سوسیالیست خیلی دیر به تبعات انقلاب تونس پی برد.
وی افزود لازم است که ما در این باره یک بحث جدی در حزب خود داشته باشیم. به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، مارتین اوبری خاطر نشان کرد به همراه سگولن رویال، نایب رئیس بین الملل سوسیالیست نامه ای برای جرج پاپاندرئو، رئیس این انجمن بین المللی، ارسال کرده و بر ضرورت همین بحث تاکید کرده است.
اوبری افزود اساس و ارکان بین الملل سوسیالیست زیر سوال رفته و در واقع در خصوص عملکرد ما تردیدهای ایجاد شده است.