"محمد حسنين هيکل" نويسنده مصري که معتقد است ايران همچنان نظامي يکپارچه و منسجم است، گفت: ناآرامي هاي بعد از اعلام نتيجه دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري که از سوي معترضان رخ داد، هيچگونه تهديدي براي جمهوري اسلامي ايران نيست.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا، پايگاه اينترنتي العالم روز سه شنبه نوشت: اين انديشمند مصري تاکيد دارد که نظام انقلابي جمهوري اسلامي ايران که نظامي بدون جايگزين است، همچنان مستحکم و استوار بوده و هيچ تهديدي براي آن وجود ندارد.
وي، با تاکيد بر اين نکته که بهتر بود اين اتفاقات رخ نمي داد و لزومي هم نداشت رخ بدهد، به همه طرف ها بويژه کشورهاي عربي توصيه کرد که براساس "اوهام"، ايران را مورد هجمه تبليغاتي قرار ندهند.
هيکل اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران با عقب نشيني نکردن در مقابل اتفاقات و ناآرامي هاي بعد از انتخابات نشان داد که نظامي مستحکم و استوار است.
اين نويسنده برجسته مصري، عقب نشيني نکردن جمهوري اسلامي ايران در مقابل ناآرامي ها را راهبردي درست ارزيابي کرد و به دولت هاي منطقه توصيه کرد، به دنبال همکاري و منافع مشترک با ايران و تقويت اين منافع باشند و براي نزديک شدن به ايران به عنوان بازيگر مهم در تعادل استراتژيک منطقه از ديگران حتي آمريکا سبقت بگيرند.
هيکل، رويکرد ايران را توجه به مساله امنيت منطقه دانست و خاطرنشان کرد: جمهوري اسلامي ايران کشوري است داراي موقعيت برجسته و مهم راهبردي در منطقه که هيچ طرفي جز مصر از اين موقعيت برخوردار نيست.
وي همچنين گفت: مشکل است، انکار کنيم دست ايادي خارجي در ناآرامي هاي داخلي ايران بعد از انتخابات رياست جمهوري وجود نداشته است و نبايد آن را ناديده انگاشت.
اين نويسنده مصري از تحرکات عليه ايران در قبل و بعد از انتخابات به عنوان "جنگ بدون مرز" ياد کرد و گفت: هزاران سايت اينترنتي در روزهاي قبل از برگزاري انتخابات رياست جمهوري ايران فعال شدند و دست اندرکاران اين سايت ها براي دستپاچه کردن نظام ايران و تحريک مردم به ابراز خشم از نتايج انتخابات اقدام کردند و منبع بسياري از اين سايت ها اسرائيل بود.
هيکل به تاريخ خصومت ديرينه غرب و ايران اشاره کرد و افزود: سياست آمريکا تغيير نظام در ايران است و بدين منظور کنگره آمريکا در سال 2006، بالغ بر 400 ميليون دلار اختصاص داد.
وي، سياست "جرج بوش" رييس جمهوري قبلي آمريکا را که کشورهاي سوريه، ايران و کره شمالي را جزو "محور شرارت" خواند و اختلافات بين ايران و آمريکا از زمان سقوط رژيم شاه در سال 1979 را ياد آور شد و گفت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و سرنگوني شاه که همپيمان قوي اسراييل و آمريکا بود، بيشترين ضرر متوجه اسراييل شد.
اين نويسنده برجسته با تاکيد به اينکه سياست آمريکا در قبال ايران حتي در دوره "باراک اوباما" رييس جمهوري کنوني اين کشور تغيير نکرده است، اظهار داشت: کنگره آمريکا در دوران اوباما هم راي به ادامه تحريم سياسي و اقتصادي ايران داد.