حرفهای مبارک مبنی بر این که دیگر نامزد ریاست جمهوری نمی شود، نه تنها مردم مصر را ارام نکرد بلکه اتش خشم انها را شعله ورتر هم کرده است.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر تظاهرکنندگان مصری مخالف رژیم مبارک که همچنان حضوری گسترده در خیابانها و میادین قاهره و دیگر شهرهای مهم مصر دارند، با دادن شعارهایی علیه رژیم مبارک، به اظهارات او که گفته است دیگر در انتخابات سپتامبر نامزد نمی شود، واکنش نشان دادند.
در واقع حسنی مبارک فکر می کرد با این اظهارات می تواند تظاهرکنندگان مخالف دولت را ارام کند اما این حرف او نه تنها انها را ساکت نکرد بلکه اتش خشم معترضان را تندتر نیز کرد.
همین خود نشان داد که تظاهرکنندگان در مصر چیزی جز کنار رفتن حسنی مبارک از قدرت و سقوط رژیم او نمی خواهند.
عبدالحلیم قندیل رهبر جنبش کفایه که از جنبشهای مخالف دولت مصر است در جمع تظاهرکنندگان تاکید کرد ملاقات فرانک وایزنر فرستاده امریکا با مبارک او را گستاخ تر کرده است.
قندیل گفت من به شما می گویم که هم اکنون جنبش مردمی بی سابقه ای در مصر شکل گرفته است که حضور مبارک را در راس قدرت نمی پذیرد.
این جمعیت بی سابقه خواستار تحقق اراده مردم هستند.
مبارک پس از ملاقات با فرانک وایزنر گستاخ تر شده است زیرا امریکایی ها می خواهند او تا انتخابات در قدرت بماند تا بتواند پیش از ترک قدرت اوضاع را ساماندهی کند.
این مردم مصر هستند که باید تصمیم بگیرند نه امریکا که خواستار ابقای مبارک است . مبارک همچنان بر باقی ماندن در قدرت اصرار دارد و حتی جمعی از هوادارانش به خیابانهای قاهره امدند تا طرفداری خود را از او نشان دهند.
با ادامه ناارامیها در مصر برخی کشورها با اعزام هواپیما اتباع خود را از مصر خارج می کنند. جیمی هاوس گردشگر کانادایی گفت من اوایل هفته به شهر اسکندریه رفتم و شورشهای زیادی در انجا بود.
وقتی شب هنگام به قاهره بازگشتم به علت ایستهای بازرسی پلیس نتوانستم به هتل خودم بازگردم و مجبور شدم در هتل دیگری بمانم . انجلا حسنی یک زن کانادایی هم گفت در مصر همه می دانند که ارتش محافظ مردم است از این رو انها تعامل خوبی با یکدیگر دارند.
انها حتی از اینکه مجبور بودند خودروی ما را بازرسی کنند عذرخواهی کردند