نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي از حسني مبارك به عنوان رييس جمهوري نامبارك براي ملت مصر ياد كرد و با يادآوري قيام كنوني مردم مصر تاكيد كرد: مبارك بايد غزل خداحافظي را بخواند.
به گزارش روز پنج شنبه روابط عمومي حزب موتلفه اسلامي، 'غلامرضا مصباحي مقدم' در مراسم عزاداري دهه آخر ماه صفر اين حزب افزود: به بركت انقلاب اسلامي، اسلام و تشيع در جهان در حال رشد است و اين فرهنگ انقلابي، اسلامي است.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي افزود: تجربه پيروزي انقلاب اسلامي و مقاومت جانانه ملت ايران به الگويي براي مردم ساكن در كشورهاي عربي تبديل شده است و امروز تاثيرات انقلاب اسلامي را در افكار عمومي مغرب، تونس و مصر شاهد هستيم.
** از علوم انساني غربي، هيچ گاه مبارزه عليه غرب بيرون نمي آيد
عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز با بيان اين كه در مقطعي غرب به نوعي قبله گاه نخبگان ايراني شده بود، اظهار داشت: اين انديشه در دانشگاههاي ما به ويژه در رشته هاي علوم انساني حاكم شد و از چنين دانشگاههايي، هيچ گاه مبارزه عليه غرب بيرون نمي آيد.
وي گفت: اصلاح نشدن نظام بانكي در اين موضوع ريشه دارد چرا كه هنوز منابع درسي دانشگاههاي اقتصاد مبتني بر نرخ بهره است و در اين شرايط نمي توان انتظار ديگري از سيستم بانكي داشته باشيم.
مصباحي مقدم افزود: در سالهاي اخير كتابهاي خوبي با موضوع اقتصاد و بانكداري اسلامي نوشته شده است اما اين كتابها در دانشگاهها مهجور هستند.
وي خاطرنشان كرد: براي نمونه، قانون عمليات بانكي بدون ربا، قانوني محكم است اما انديشه حاكم بر ذهن و فكر مديران اقتصادي ما تحت تاثير افكار غربي است و آن ها تقصيري ندارند زيرا منابع غربي را در دانشگاهها آموخته اند.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس تاكيدات مقام معظم رهبري در زمينه بازنگري در علوم انساني را يادآور شد و گفت: هم اكنون جامعه شناساني در دانشگاههاي ايران حضور دارند كه نمي توانند حوادث انقلاب اسلامي را تجزيه و تحليل كنند زيرا با اين جامعه آشنايي ندارند و اگر هم تحليل كنند بر اساس نظريه ها و آموخته هاي غربي خواهد بود.
*** اصل ولايت فقيه قابل بازنگري نيست
عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: عده اي غرب زده در مقطعي به دنبال كاهش اختيارات رهبري بودند و ادعا داشتند كه ولايت فقيه در قانون آمده و ما هم در در چارچوب قانون اساسي اين جايگاه را مي بينيم و چون قانون اساسي قابل بازنگري است، پس از اينكه قدرت را در دست گرفتيم با بازنگري قانوني اساسي، اختيارات ولي فقيه را كم مي كنيم اما طبق قانون اساسي كورخوانده اند زيرا اصول مذهب و ولايت فقيه قابل بازنگري نيست.