خبرگزاري فارس: كارشناس مصري تلاش آمريكا براي تغيير ساختار سياسي مصر را "صوري " خواند و گفت: آمريكا تلاش دارد مبارك از قدرت كنار برود اما ساختار سياسي و امنيتي اين رژيم همچنان حفظ شود.
"احمد راسم النفيس " در گفتوگو با خبرنگار بينالملل در ارتباط با تهديدات اخير "عمرسليمان " معاون اول حسني مبارك عليه قيام ملت مصر گفت: تهديدات عمر سليمان يا هر فرد ديگري هيچ فايدهاي ندارد چرا كه مردم مصر تصميم خود را براي سرنگوني رژيم فرعوني مبارك گرفتهاند.
* تنها راه نجات مصر، سرنگوني مبارك است
وي افزود: ملت مصر جنايتهاي اين رژيم را به چشم خود ديده است و اكنون به اين نتيجه رسيده كه تنها راه نجاتش سرنگوني رژيم حسني مبارك است. بنابراين تهديدات عمر سليمان هيچ يك از مردم مصر را نخواهد ترساند.
*تلاش آمريكا براي حفظ ساختار سياسي و امنيتي رژيم مبارك
اين كارشناس مصر تعيين عمر سليمان به عنوان معاون اول رئيس جمهور مصر را يك سناريوي آمريكايي دانست و آن را در راستاي جلوگيري از پيروزي ملت مصر دانست.
وي افزود: آمريكا يك سياست دوگانه در قبال قيام ملت مصر اتخاذ كرده است از سويي خواستار اصلاحات ميشود و از طرف ديگر به ديكتاتور مصر فشار وارد نميكند تا از قدرت كنار برود و همچنان از حسني مبارك حمايت ميكند. در همين حال تلاش ميكند روند تغيير ساختار سياسي مصر به شكل صوري انجام شود يعني طي اين روند ، مبارك از قدرت كنار برود اما ساختار سياسي و امنيتي رژيم باقي بماند و اين درحالي است كه اين ساختار آلوده به فساد است و سرسپرده آمريكا و رژيم صهيونيستي است.
*سرنوشت مبارك و شاه ايران يكسان است
اين كارشناس مسائل مصر افزود: واشنگتن از ساختار رژيم مبارك دست برنخواهد داشت. هرچند ملت مصر با برپايي تظاهرات، ضربتي بر پيكره رژيم مبارك وارد كند و اين تجربهاي است كه ما در طول تاريخ شاهد آن بوديم. مثلا وقتي كه ملت ايران عليه ظلم، ستم و فساد رژيم شاه قيام كرد، آمريكا تلاش كرد از طريق دولت شاپور بختيار اين انقلاب را مهار و خاموش سازد چرا كه دولت بختيار به عنوان يك تغيير صوري در ساختار رژيم شاه محسوب ميشد اما ملت ايران فريب اين تغيير صوري را نخورد و با ايثار خون خود رژيم شاه را سرنگون كرد. من فكر ميكنم تعيين عمر سليمان يك تغيير صوري است و سرانجام رژيم مبارك مثل رژيم شاه ايران خواهد شد.
*تغييرات صوري پذيرفتني نيست
النفيس در رابطه با هدايتگري قيام ملت مصر گفت: تعدادي از كارشناسان و حقوقدانان اصرار دارند كه راس رژيم مبارك از قدرت كنار روند و يك دولت انتقالي تشكيل شود كه رئيس دادگاه قانوني رهبري آن را به عهده داشته باشد و در اين دولت انتقالي گروههاي سياسي حضور داشته باشد. اين موضوع را به طور كلي هيچ كس نپذيرفته است. يعني راس نظام ساقط شود و تغييرات صوري ايجاد شود.
*مردم رياست دولت انتقالي البرادعي را نميپذيرند
وي در پايان با اشاره به رايزنيهاي داخلي و خارجي براي رياست محمد البرادعي بر دولت انتقالي گفت: اگر البرادعي به اين سمت انتخاب شود اين دولت پايدار نخواهد بود. چرا كه ملت مصر حرف آخر را ميزند و آنان به قيام خود تا دستيابي به استقلال واقعي خويش ادامه خواهند داد.