'مونيا بنيني' رييس حزب ايتاليايي 'در جهت منافع مشترك' تحولات مصر را به زيان رژيم صهيونيستي دانست و گفت: صهيونيست ها دولتي را از دست داده اند كه در خدمت آنان بود و از اين بابت نگرانند.
خانم بنيني امروز (دوشنبه) در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در رم گفت: ملت مصر در مبارزه عليه حسني مبارك، متوجه شد كه قدرت مردمي با وجود سختي ناشي از سركوب ها و تلاش هاي قدرت هاي مالي داخلي و خارجي جهت آرام كردن اوضاع، شكست ناپذير است.
وي ادامه داد: ملت مصر و ملت فلسطين در اين مبارزات قوي تر از قبل خواهند شد زيرا صهيونيست ها دولتي را از دست داده اند كه در خدمتشان بود و هركسي قدرت را در مصر به دست بگيرد نمي تواند جاي مبارك را براي رژيم صهيونيستي پر كند.
رييس حزب ايتاليايي 'درجهت منافع مشترك ' افزود: غرب با پول صهيونيست ها و آمريكايي ها حافظ رژيمي است كه در مصر قدرت دارد، كشوري كه براي تعادل و ثبات خاورميانه و اتحاديه عرب بسيار مهم و حساس است.
وي گفت: با اينكه مبارك هزينه اي بسيار گزافي براي غرب داشت، اما در عوض داراي يك ساختار پليسي قوي و موثر بود كه قدرت مطلق او را تضمين مي كرد و او از اين طريق قاچاق هاي نظامي، اقتصادي و مالي اشغالگران فلسطين و لابي مالي آمريكا و اروپا را پوشش داخلي و بين المللي مي داد.
رييس حزب ايتاليايي گفت: مبارك و خانواده اش ده ها سال در مصر حكومت كردند، اما اين مساله باعث خجالت محافل مالي كه تصميمات دولت صهيونيستي و آمريكايي به آن بستگي دارد، نشد. من فكر مي كنم همانطوري كه برلوسكوني - نخست وزير ايتاليا - متحمل پرداخت هزينه ناشي از تصميم شركت نفت ايتاليا 'اني'، پيرامون ساخت خط لوله نفت خزر به همراه تركيه و روسيه، است، مبارك نيز احتمالا كاري انجام داده كه باعث تصميم گيري براي انتقال قدرت به فردي معتمدتر شود.
وي افزود: البته من تمام عناصري كه باعث كنار گذاشته شدن مبارك شده است را نمي دانم كه البته يقينا نمي تواند آن طور كه رسانه ها عنوان مي كنند مربوط به ديكتاتور بودن او باشد چرا كه سازمان سيا و موساد اخيرا از طريق كودتا يك ديكتاتوري در هندوراس ايجاد كرده اند؛ اما فكر مي كنم يكي از دلايل آن گشايش گذرگاه رفح به دنبال قتل عام مردم غزه در دسامبر سال 2009 بوده باشد.
وي گفت: هم اكنون نيز يك زورآزمايي ميان قدرت هاي بزرگ غربي و مبارك كه هنوز توسط آنهايي كه عقيده دارند كه با كنار گذاشته شدن وي موضع قدرتشان را ازدست مي دهند، وجود دارد.
بنيني افزود: ما در جريان اين اعتراضات شاهد مداخله ارتش به عنوان ضامن تظاهركنندگان نسبت به جرايم پليس سري بوديم؛ تاكنون شمار قربانيان به بيش از 150 تن رسيده است و هزاران نفر دستگير شده اند. پليس سري با همراهي در سرقت ها و شليك به سوي مردم سعي بر ايجاد فضاي تشنج و وحشت داشته تا از اين طريق بتواند درخواست نظم را با اداره مبارك ايجادنمايد.
وي گفت: رسانه ها مي گويند كه مبارك و ديپلماسي رژيم صهيويستي بر روي عمر سليمان و 'شفيق' نخست وزير جديد مصر متمركز شده اند درحالي كه محافل وزارت خارجه امريكا با اينكه از اين نتيجه راضي هستند، اما با اخوان المسلمين و ساير بخش هاي اپوزيسيون نيز عليه مبارك تماس مي گيرند و اين نشان مي دهد كه وقتي توده ها به حركت در مي آيند، اداره كردن آن پيچيده مي شود و نتيجه براي شرط بندي باز مي ماند و هرگونه كه پايان يابد، دو عنصر پديدار مي شوند كه اوضاع منطقه را تغيير مي دهند. اول اينكه مبارك و قدرت او نتوانستند در قبال تقاضاي مردمي جهت گشايش گذرگاه رفح و اجازه كمك رساني بشردوستانه در غزه، مقاومت كنند و دوم اينكه ديگر نمي توان به گروه اخوان المسلمين در ثبات سياسي داخلي بي توجهي كرد و اين موضوع براي رژيم صهيونيستي كه فلسطين را به اشغال خود در آورده است يك فاجعه ژئوپليتيك محسوب مي شود.