مردم تونس بر لزوم کناره گیری همه افراد وابسته به رژیم سابق این کشور از قدرت تاکید می کنند.
نازنین مشیری خبرنگار الجزیره انگلیسی در گزارشی گفت: معترضانی که در دوران حکومت بن علی تحت فشار بوده و با محرومیت های بسیاری مواجه بوده اند اکنون تلاش می کنند از ورود افراد وابسته به وی به نهادهای قدرت جلوگیری کنند.
در این چارچوب گروهی از مخالفان و معترضان تونسی با تجمع در برابر ساختمان پارلمان این کشور تلاش می کنند از ورود افراد وابسته به رژیم بن علی به پارلمان جلوگیری کنند.
این هم دمکراسی به شیوه تونسی ها است.
انها می خواهند قانون اساسی تونس لغو شود و همه چهره ها و شخصیت های وابسته به رژیم سابق از این کشور خارج شوند. سیهم بن سدرین یکی از فعالان تونسی در مصاحبه با الجزیره انگلیسی گفت نمایندگانی که برای پارلمان جدید انتخاب شده اند بخشی از رژیم سابق تونس هستند ما انها را نمی خواهیم. خبرنگار الجزیره انگلیسی گفت در داخل پارلمان تونس هم صحنه هایی از درگیری ها مشاهده می شود.
حزب حاکم سابق تونس که روز یکشنبه منحل و فعالیت ان ممنوع اعلام شد نمایندگان ان همچنان بر حفظ کرسی های خود در پارلمان تاکید می کنند. براساس این گزارش؛ با توجه به ان که براساس رای گیری اضطراری در مجلس قدرت رئیس جمهور انتقالی تونس افزایش یافته است باید منتظر تحولات بیشتری در این کشور باشیم.
احتمالا در اینده نزدیک تاریخ برگزاری انتخابات جدید این کشور هم تعیین خواهد شد.
نخست وزیر تونس هم در مصاحبه با الجزیره، واگذاری قدرت اضافی به رئیس جمهور انتقالی را مهم ارزیابی کرد و گفت این اقدام برای انجام مسئولیت های دولت انتقالی، ایجاد روندی دمکراتیک و تامین حقوق اساسی و ازادی های اولیه الزامی است. خبرنگار الجزیره انگلیسی همچنین گفت ان چه که اکنون محمد غنوشی نخست وزیر دولت موقت تونس تلاش می کند انجام دهد این است که حمایت پارلمان و مردم تونس را از دولت انتقالی این کشور جلب کند.
این تنها راه برای حل مشکلات اقتصادی و تامین امنیت در این کشور است. نازنین مشیری در پایان گفت چندین هفته بعد از انقلاب یاسمنی تونس که به سرنگونی زین الدین بن علی منجر شد هنوز تنش و ناامنی در این کشور حاکم است و مردم پلیس را عامل کشتار تظاهرکنندگان می دانند.