روزنامه الحیات چاپ لندن، تاکید کرد رسانه های رسمی مصر در جهت دادن به افکار عمومی این کشور ناکام ماندند و مردم مصر به طرف شبکه های خبری خارجی کشیده شدند.
کرم سعید quotation mark مقاله نویس الحیات در مقاله ای با عنوان quotation mark رسانه های مصری و ناتوانی در اداره بحران تغییر quotation mark نوشت، انقلاب 25 ژانویه، مرحله سرنوشت سازی در تاریخ معاصر مصر است که توانست یک رژیم سیاسی را با ذهنیت امنیتی و برتری جویانه سرنگون کند.
این انقلاب پس از نابود شدن مشروعیت رژیم حاکم، عمق بحران در این رژیم را آشکار کرد.
رسانه های انحصاری رژیم مصر برای مخدوش کردن وجهه انقلاب تلاش کردند، اما جوانان مصری در بسیج کردن ملت این کشور موفق عمل کردند.
رسانه های مصری که گرفتار تفسیر انحصاری از اوضاع این کشور بودند، در تعامل با بحران تغییر در این کشور شکست خوردند و در برابر انقلاب مردمی قرار گرفتند.
تلاشهای رسانه های رسمی و حتی مستقل در مصر برای مخدوش جلوه دادن تظاهرات در شهرهای مختلف این کشور با عنوان تظاهرات خرابکارانه یا اعتراض آمیز، منطقی نیست.
به همین علت کشیدن شدن مردم مصر به طرف رسانه های غربی به زبان عربی مانند فرانس 24، بی بی سی عربی، دویچه وله عربی، روسیا الیوم و نیز بعضی شبکه های عربی مانند الجزیره عجیب نیست.
البته شبکه الجزیره هم بیطرفی و حرفه ای بودن خود را از دست داد و پوشش خبری و تحلیلهای این شبکه از حوادث مصر اینگونه است که به نظر می رسد این شبکه از مدتها پیش برای سرنگونی رژیم مصر آماده می شده است.
عملکرد شبکه الجزیره به گونه ای است که به نظر می رسد خود یک طرف این کشمکش است.
رسانه های رسمی مصر در اتخاذ راهبرد رسانه ای برای پاسخ دادن به شبکه الجزیره و شبکه الرای ناکام ماندند.
این رسانه ها به همین علت با بحران اعتمادی بینندگان خود روبرو شدند.