انقلاب مصر مانند انقلابها در دیگر کشورهای جهان شهیدانی داشت که انگیزه ای برای ادامه این انقلاب بودند.
انان با فداکاری خود توانستند تلاشهای نظام را برای مهارکردن این تحرک مردمی ناکام بگذارند. به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، عبد الناصر الفقیه خبرنگار این شبکه در گزارشی در این باره گفت: مصر در تاریخ معاصر شاهد چنین تحرک مردمی با این گستردگی نبوده است.
شهیدان بیست و پنجم ژانویه سنگ بنای این تحرک بودند.
انان ارزو داشتند صدای خود را به نظام حاکم برسانند درحالی که این رژیم به اقدامات سرکوبگرانه برای پاسخ به این جوانان متوسل شد. عبد الناصر الفقیه افزود، قاهره در درگیریهای نیروهای امنیتی و تظاهر کنندگان بالاترین امار شهیدان و زخمی شدگان را داشت و پس از قاهره اسکندریه، سوئز، الفیوم و دیگر استانهای مصر در این انقلاب شهید دادند.
شهید شدن صدها تظاهر کننده باعث شد جرقه ازادی شعله ور تر شود و جوانان تشویق شدند به این تظاهرات ادامه دهند.
یکی از مصری ها در این باره گفت: ای کاش من هم شهید می شدم .
یکی دیگر نیز گفت: چون مبارک می خواست در اینده نیز رئیس جمهور باشد ما جوانان زیادی را از دست دادیم.
او سیصد و نود جوان را شهید کرد این تعداد زیادی است اگر واقعا وی پدرشان بود چنین کاری در حق انان انجام نمی داد.
او می گفت جوانان فرزندان من هستند این غیر ممکن است زیرا هیچ پدری بچه هایش را نمی کشد. خبرنگار این شبکه در ادامه افزود با وجود انکه تحولات مصر ادامه دارد اما تظاهرکنندگان بر ضرورت براورده شدن خواسته های خود اصرار دارند؛ به ویژه که جوانان انقلابی در راه این خواسته ها خود را فدا کردند. شهروند مصری در این باره گفت: باید خواسته های جوانان براورده شود زیرا انان برای براورده شدن این خواسته ها خود را فدا کردند وکشته شدند. تظاهر کننده مصری دیگری خاطرنشان کرد: انان شرافت و ازادی برای ما به ارمغان اوردند، تک تیر اندازان با گلوله هایی که استفاده از آنها در جنگها ممنوع شده است ،به سوی شهیدان شلیک کردند. خبرنگار این شبکه در پایان گزارش خود گفت: اصرار مصریها برای براورده شدن خواسته هایشان نشان می دهد که مردم از هوشیاری سیاسی بالایی برخوردارند و دیگر ترفندهای قدیمی نظام حاکم در خصوص این مردم کارامد نیست.