ایران تنها کشور در جهان بود که از همان ابتدا با کمال قدرت، در سطوح دولتی و مردمی ، ازقیام مردم مصر حمایت کرد.
پایگاه اینترنتی نشریه آسیا تایمز در شماره روز شنبه خود در مقاله ای نوشت، با توجه به حمایت همه جانبه رهبران جمهوری اسلامی ایران و مردم این کشور از نهضت مردمی مصر، و دو دلی دیگر کشورهای جهان در این زمینه ، اکنون انتظار می رود تحولات منجر به برکناری حسنی مبارک به دست مردم مصر، به نفع ایران تمام شود.
نویسنده می افزاید:گویی کشورهای جهان واهمه داشتند که نهضت مردمی مصر به انقلابی تمام عیار در این کشور تبدیل شود، و از همین رو در اعلام حمایت کامل خود از مردم مصر، یا محکومیت حسنی مبارک، تردید داشتند اما این مردم ومسئولان ایران بودند که از این قاعده مستثنی بودند و از اعلام حمایت آشکارا از حرکت مردمی مصر، هیچ ابایی نداشتند.
از اغاز قیام مردم مصر، جمهوری اسلامی ایران و شبکه گسترده و سازماندهی شده ی حامیانش در سراسر منطقه، نهضت مردمی مصر را به عنوان پس لرزه ی با تأخیرِ انقلاب اسلامی ایران در سال 1979 میلادی، توصیف میکردند.
حتی آیت الله خامنه ای، رهبر معظم ایران، در خطبه های اخیر خود در نماز جمعه تهران، قیام بر ضد رژیم رئیس جمهور متحد امریکا در مصررا بخشی لاینفک از نهضت آزادی اسلامی که موج آن منطقه را فراگرفته، خواند.
چشم انداز تغییرات بنیادین در مصر، برای رهبران ایران و حامیانشان در سراسر منطقه، بسیار دلچسب و رضایتبخش است.
این همان لحظه ای است که آنان بیش از سی سال منتظر آن بوده اند. نویسنده این مقاله در پایان افزوده است : از همان ابتدای انقلاب اسلامی ایران، مناسبات میان این کشور و مصر رو به وخامت گذارد، خصوصاً وقتی انور سادات به شاه (مخلوع) ایران پناه داد.
البته تغییرات اساسی در مصر کنونی، فقط با سقوط حسنی مبارک حاصل نخواهد شد، بلکه باید تمامی وابستگان به رژیم وی از کار برکنار شوند و نوع جدیدی از حکومت در مصر بر سر کار آید.
در عین حال، حتی تغییرات نسبی در مصر به نفع ایران خواهد بود، زیرا مصر نسبتاً مستقل، خود را از حیطه نفوذ امریکا و اسرائیل تا حدی خارج خواهد کرد، و قطعاً مناسبات دوستانه تری از قبل، با ایران خواهد داشت.
به نظر می آید رهبران ایرانی تنها سیاستمداران جهان، در میان کشورهای کلیدی ذینفع، باشند که با وجود اوضاع نابسامان و غیرقابل پیش بینی اخیر در مصر، به نتایج مثبت نهضت مردمی مصر، مطمئن و دلگرم اند.