احمد شفيق نخست وزير جديد مصر با پيشنهاد به يك تاجر معروف مصري و دوست خاندان حسني مبارك رئيس جمهور مخلوع اين كشور، براي موافقت با پست وزارت اطلاع رساني به جاي انس الفقي، رسوايي به بار آورد.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا، روزنامه المصريون چاپ مصر روز دوشنبه در اين باره نوشت: شفيق با اين اقدام نشان داد كه همچنان در فضاي زمان حسني مبارك به سر مي برد.
وي به عماد الدين اديب تاجر معروف مصري كه در زمينه اطلاع رساني نيز فعاليت دارد پيشنهاد كرد كه به جاي انس الفقي وزارت اطلاع رساني را در اختيار بگيرد.
اين اظهارات شفيق، موجي از خشم شديد و نارضايتي مردم را به دنبال داشت زيرا اديب و برادر و همسرش، دوست مبارك و فرزندان او بودند و همواره در رسانه هاي رسمي و خصوصي از آنان تعريف و تمجيد مي كردند.
منابع اطلاع رساني مصر اعلام كردند كه اين پيشنهاد شفيق به اين معني است كه وي، امين خواسته هاي مردم نبوده و صداقت ندارد زيرا وزارت اطلاع رساني را در حالي به يك تاجر مصري پيشنهاد كرده است كه صدها كارشناس و چهره دانشگاهي شايسته براي اين وزارتخانه را كه در واقع چيزي جز وزرات تلويزيون نيست، وجود دارند.
المصريون افزود: نكته شگفت آور اينكه عماد الدين اديب پيش از اين پيشنهاد خريد برخي كانالهاي رسمي تلويزيوني را مطرح كرده بود تا آن را به امپراتوري اقتصادي و اطلاع رساني خود اضافه كند اما برخي مسوولان رسمي نسبت به اين اقدام او هشدار دادند.
خشم مردم از پيشنهاد شفيق به اديب در حالي است كه وي با اين پيشنهاد به كسي كه در صدد بود با پول و معامله، تلويزيون را در اختيار بگيرد امكان داد به طور رايگان اين هدف خود را محقق سازد.
وي اكنون شركت اطلاع رساني جود نيوز را در اختيار داد كه شامل چند شركت از جمله 'جود نيوز فور فيلم' است كه در زمينه توليد سينمايي فعاليت دارد.
يكي ديگر از اين شركتها شركت 'جود نيوز فور موزيك' براي توليد موسيقي و شركت 'جود نيوز فور مي' است كه در زمينه اطلاع رساني ديجيتالي و اينترنتي فعاليت مي كرد.
اين شركت همچنين شامل زير مجموعه هاي از جمله شركت راديو و تلويزيون است كه همگي در اختيار عماد الدين اديب قرار دارد اما كسي از منبع واقعي تامين مالي آن اطلاعي ندارد.
اديب همچنين يك موسسه انتشاراتي را كه تعدادي روزنامه و مجله از جمله روزنامه العالم اليوم و نهضت مصر در آن چاپ مي شوند در اختيار دارد.
در اين ميان، گروهي از جوانان انقلابي مصر تهديد كردند در صورتي كه عماد الدين اديب وزارت اطلاع رساني را در اختيار بگيرد بار ديگر ساختمان تلويزيون را محاصره خواهند كرد زيرا او موضع خصمانه اي با انقلاب داشت و از مبارك دفاع كرده بود.
هزاران نفر از مصري ها نيز در روزهاي آخر انقلاب، عمرو اديب برادر عمادالدين را كه در تلاش براي تصوير برداري از تظاهرات كنندگان در ميدان التحرير بود از اين محل بيرون رانده و او را به حمايت از مبارك و انتقاد از انقلاب مردمي مصر متهم كردند.
لميس الحديدي همسر برادر اديب نيز در رسانه ها به تعريف و تمجيد از مبارك پايبند بود.