سخنگوی اتحادیه اروپا اعلام کرد این اتحادیه برخلاف سوئیس که از جمعه تصمیم گرفت داراییهای حسنی مبارک رئیس جمهوری پیشین مصر را مسدود کند برای اقدام در این خصوص، منتظر درخواست قاهره خواهد بود.
مایا کوسیانسیکMaja Kocijancik سخنگوی کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد: ما با مقامات مصری در تماس هستیم.
هنگامی که این موضوع مطرح شود ما به آن پاسخ خواهیم داد.
این سخنگو در مصاحبه ای افزود: ما در صورت ضرورت تدابیر مناسب را اتخاذ خواهیم کرد اما فعلا من نمی توانم در این خصوص پیش داوری کنم.
وی یاداور شد تصمیمی که اتحادیه اروپا درباره مسدود کردن دارایی های زین العابدین بن علی رئیس جمهوری پیشین تونس و خانواده اش اتخاذ شده است در چارچوب رایزنی با مقامات تونسی بوده است.
سخنگوی کاترین اشتون تاکید کرد: روند معمول این است، ما به ارزیابی و تصمیم بیست وهفت دولت اروپایی نیاز داریم تا بتوانیم دارایی های را مسدود کنیم.
کریستین لاگارد وزیر اقتصاد فرانسه دوشنبه اعلام کرد پاریس برای بررسی اوضاع دارایی هایی که حسنی مبارک رئیس جمهوری پیشین مصر در اختیار دارد قطعا آماده همکاری با دستگاه قضایی مصر است.
وزیر بازرگانی انگلیس یکشنبه اعلام کرده بود با دارایی های احتمالی مبارک در خارج باید براساس اقدام هماهنگ بین المللی برخورد شود. به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، سوئیس به منظور پیشگیری از هرگونه خطر اختلاس داراییهای متعلق به کشور مصر به محض اعلام کناره گیری حسنی مبارک همه دارایی هایی احتمالی وی و اطرافیانش را در این کشور مسدود کرد.