88.04.18
سخنگوي وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران گفت: اقدام تروريستي عنصر نژاد پرست آلماني در به شهادت رساندن ناجوانمردانه خانم "مروه الشربيني"زن مسلمان محجب مصري در محل دادگاه شهر درسدن آلمان يک اقدام شنيع و مغاير با کليه اصول و ارزش هاي حقوق بشر است و آن را بشدت محکوم مي کنيم.
به گزارش روز پنجشنبه پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري(العالم) به نقل از اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، "حسن قشقاوي" با بر شمردن نقض آشکار اصول و ارزش هاي انساني در کشورهاي مدعي حقوق بشر گفت: قتل ناجوانمردانه، در انظار پليس و در محل امن دادگاه نشانگر ابعاد و زواياي ميزان ناامني و گسترش فضاي روز افزون نفرت نسبت به مهاجرين و اقليت هاي مذهبي در آلمان بوده که نمي توان با هيچ گونه توجيهي اين گونه رويکرد فاجعه آميز را براي جامعه بشريت تبيين کرد.
قشقاوي افزود: اهمال متعمدانه و رويکرد دوگانه در قبال ارزشها و اصول حقوق بشر در ريشه يابي و درمان آن، متاسفانه زمينه هاي تشديد گسترش نژادپرستي و بي احترامي به حقوق مهاجرين و اقليت هاي مسلمان را در کشورهاي غربي با مخاطره جدي روبه رو ساخته است.
وي خاطرنشان کرد: ما با مصائب و رخدادهاي هولناکي در جاي جاي شهرهاي اروپايي و با رفتارهايي از قبيل بي حرمتي آشکار، ترويج تبليغات تروريستي و زير پا گذاردن ارزش ها و سنتهاي ديگر مذاهب و فرهنگ ها و در نتيجه با موج فزاينده اسلام ستيزي و بيگانه ستيزي با جدي ترين روش هاي مواجه مي باشيم که اين همه ناشي از نوع نگرش و اهداف دوگانه و توام با اغراض سياسي مي باشد.
سخنگوي وزارت خارجه با اظهار تسليت و همدردي به خانواده، مردم و دولت مصر در رابطه با به شهادت رسيدن مظلومانه "مروه الشربيني"، از سازمان کنفرانس اسلامي و ديگر مجامع بين المللي خواست تا کميته اي به منظور مقابله با روندهاي رو به رشد اين گونه اعمال ضد حقوق بشري تعيين گردد.
"مروه الشربيني" زن 33 ساله تبعه مصر چهارشنبه هفته گذشته به جرم پايبندي به حجاب اسلامي و اصرار براي حفظ آن ، به دست " آلکس دبليو" يك فرد آلماني نژاد پرست در شهر "درسدن" آلمان به شهادت رسيد.
"آلکس " جوان 28 ساله روسي تبار ابتدا زماني که "مروه" و پسرش در يک پارک کودکان مشغول بازي بودند مزاحم اين زن شده و او را به خاطر محجبه بودن "تروريست" خواند.
زماني که خانم الشربيني به همراه همسر و پسر خردسالش براي شکايت در دادگاه "لوندس كريچ " شهر درسدن در شرق آلمان حاضر شده بود بار ديگر مورد حمله آلکس قرار گرفت ودر جلوي چشم فرزند خردسالش ، همسرش ، قاضي و ديگر کارکنان دادگاه به طرز فجيعي با ضربات پي در پي چاقو به شهادت رسيد.
تنها گناه زن مصري که به هنگام شهادت چهارماهه حامله بود ، حجاب او بود و اينکه نتوانست مزاحمت هاي اين جوان نژادپرست جاني را که به حجاب او اعتراض داشت، تحمل كند.
در حادثه منجر به شهادت اين زن ، شوهر وي توسط نيروهاي امنيتي در دادگاه آلمان به اشتباه هدف شليک گلوله قرار گرفت و در بيمارستان بستري شد.