88.04.18
برادر "مروه الشربيني" بانوي مسلمان مصري که هفته گذشته به دست يک نژادپرست آلماني شهيد شد؛ گفت: دعوت هايي درمصر براي برگزاري روز همبستگي با اين شهيد حجاب در روز جمعه صورت گرفته که اين دعوتي براي همه دنياي اسلام و کشورهاي عربي است.
" طارق الشربيني" برادر مروه الشربيني چهارشنبه شب در مصاحبه با شبکه خبري (العالم) همچنين از موضع مردم مصر و مشارکت گسترده آنان در تشييع پيکر خواهر شهيدش در اسکندريه و همچنين حضور هزاران مسلمان در شهر "درسدن" آلمان براي مشايعت پيکر او، تمجيد کرد.
برادر شهيد "مروه الشربيني" (شهيد حجاب) ضمن تمجيد از واکنش مردم مصر، از موضع ضعيف دولت اين کشور درقبال اين اقدام تروريستي و ضد حقوق بشري به شدت انتقاد کرد.
طارق الشربيني اظهار داشت: در صورتي که اين حادثه براي يک اروپايي روي مي داد دولت آلمان و کشورهاي اروپايي جنجال بسيار بزرگي را در دنيا به راه مي انداختند، ولي ديديم که اين کشورها درباره اين حادثه تروريستي و شهادت خواهر محجبه اش که باردار نيز بود؛ سکوت کردند که اين امر توهيني به همه مسلمانان و اعراب است.
وي با بيان اينکه دادستان کل مصر سه شنبه گذشته تحقيقات درباره اين حادثه را آغاز کرده است؛ ابراز اميدواري که دولت مصر دراين خصوص به دولت آلمان شکايت کند.
مروه الشربيني زن 33 ساله تبعه مصر چهارشنبه هفته گذشته تنها به دليل پايبندي به حجاب اسلامي و اصرار براي حفظ آن ، به دست " آلکس دبليو" يك فرد آلماني نژاد پرست در شهر "درسدن" آلمان به شهادت رسيد.
"آلکس " جوان 28 ساله روسي تبار ابتدا زماني که "مروه" و پسرش در يک پارک کودکان مشغول بازي بودند مزاحم اين زن شده و او را به خاطر محجبه بودن "تروريست" خواند.
زماني که خانم الشربيني به همراه همسر و پسر خردسالش براي شکايت در دادگاه "لوندس كريچ " شهر درسدن در شرق آلمان حاضر شده بود بار ديگر مورد حمله آلکس قرار گرفت ودر جلوي چشم فرزند خردسالش ، همسرش ، قاضي و ديگر کارکنان دادگاه به طرز فجيعي با ضربات پي در پي چاقو به شهادت رسيد.
تنها گناه اين زن مسلمان مصري که به هنگام شهادت چهارماهه حامله بود ، حجاب او بود و اينکه نتوانست مزاحمت هاي اين جوان نژادپرست جاني را که به حجاب او اعتراض داشت، تحمل كند.
در حادثه منجر به شهادت اين زن که به شهيد حجاب معروف شده است؛ شوهر وي توسط نيروهاي امنيتي در دادگاه آلمان به اشتباه هدف شليک گلوله قرار گرفت و در بيمارستان بستري شد.