پايگاه هاي اينترنتي 'الوطن آنلاين' سوريه روز سه شنبه گزارش داد: با وارد شدن به روز ششم انقلاب مردم ليبي و كشته و زخمي شدن صدها نفر از آنان بر اثر اصابت گلوله نيروهاي پليس و مزدوران آفريقايي كه رژيم اين كشور آنان را عليه مردم اجير كرده است ، اين رژيم سقوط خواهد كرد.
بر پايه اين گزارش ، اوضاع ليبي به دليل اشتباهات مكرر رژيم اين كشور از لحاظ امنيتي، طايفه اي و ديپلماتيك ، به نفع مردم اين كشور است.
'اشتباه رژيم ليبي در زمينه امنيتي ، زياده روي در استفاده از زور و شدت بي رويه در برخورد با تظاهر كنندگان و جناياتي است كه اين رژيم عليه مردم مرتكب شده و اين اقدام نتيجه عكس براي اين رژيم در پي خواهد داشت'.
اين پايگاه اينتر نتي افزود: بسياري از نيروهاي پليس و ارتش ليبي از همان روزهاي ابتدايي انقلاب مردم در 16 فوريه ماه جاري ميلادي اعلام كردند كه به مردم مي پيوندند و شليك به سوي هموطنانشان را رد كردند و قذافي پس از اين مساله به استفاده از مزدوران آفريقايي براي سركوب مردم روي آورد.
'بر اساس اعلام شاهدان عيني در شهر طرابلس پايتخت ليبي ، پليس اين كشور نيز با ممانعت از اقدامات مزدوران آفريقايي در سركوب مردم در حال پيوستن به انقلابيون است و اكنون بيشتر خيابان هاي شهر 'بنغازي' و شهرهاي ديگر اين كشور در اختيار مردم قرار گرفته و دولت كنترل اوضاع را از دست داده است.
بر اساس اين گزارش ، پايگاه هوايي 'معتيقه' طرابلس نيز تحت اشغال و تصرف مردمي است و نيروهاي هوايي و زميني اين پايگاه به مردم پيوسته اند.
'اشتباه ديگر رژيم ليبي، تعامل آن با قبايل اين كشور براي به راه انداختن جنگ داخلي ميان قبايل بود كه اين اهرم قذافي نيز به كار نيامده و قبايل اين كشور از جمله قبيله 'رفله' به عنوان بزرگ ترين قبيله ليبي اعلام كرد به انقلاب مردمي خواهند پيوست'.
الوطن آنلاين افزود: قبيله 'ترهونه' نيز كه اكثر نيروهاي ارتش رژيم از اين قبيله هستند، اعلام كرد كه با رد در خواست 'سيف الاسلام قذافي' پسر بزرگ سرهنگ قذافي براي به راه انداختن جنگ داخلي و مجهز كردن آنان به سلاح هاي بيشمار ، به تظاهر كنندگان مي پيوندند.
'قبيله ' طوارق ' در جنوب ليبي نيز با تاييد خواسته هاي تظاهر كنندگان در سقوط رژيم قذافي ، خواهان پايان بخشيدن به ظلم و ستم ها عليه مردم كشور شدند'.
اين پايگاه اينترنتي افزود: قبيله 'الزوي' هم كه از نفوذ زيادي ميان قبايل ليبي برخوردار است از شب گذشته به قذافي 24 ساعت مهلت داد تا جنايات عليه مردم را پايان بخشد و در غير اين صورت به گفته شيخ 'فرج الله الزوي' يكي از شيوخ اين قبيله به شبكه الجزيره، در ابتدا مانع صدور نفت اين كشور به كشورهاي غربي مي شود و بعد اقدامات ديگري انجام خواهد داد.
بر اساس گزارش ها، ديپلمات هاي ليبيايي و غير ليبيايي نيز در سراسر جهان با اعتراض به نحوه تعامل رژيم ليبي با معترضان خواهان توقف ادامه قلع و قمع دسته جمعي مردم شدند.
پس از قطع ارتباط دوربين ها و رسانه هاي اطلاع رساني از صحنه واقعي شهرهاي سوخته ليبي ، ديپلمات ها نيز بر صفحه هاي تلويزيون ها حاضر شده و خواهان استعفاي قذافي شدند.
' علي العيساوي ' سفير ليبي در هند هم در گفت و گو با بي بي سي ، قذافي را به استفاده از مزدوران آفريقايي در سركوب مردم كشورش متهم كرد.
قبل از وي نيز 'عبدالمنعم هوني' نماينده ليبي در اتحاديه عرب از اين اقدام قذافي انتقاد كرده و دبير دوم سفارت ليبي در چين نيز استعفا كرده است .