88.04.19
يک کارشناس امور اروپا با اشاره به شهادت "مروه الشربيني"زن محجبه مسلمان مصري بدست يک افراطي نژاد پرست آلماني گفت: اين واقعه بيانگر آن است که غرب در پذيرش پيروان ديگر اديان و تفکرات اجتماعي ملت ها شکست خورده است.
"عيسي الايوب" بعد از ظهر جمعه در برنامه "تحت الضوء" شبکه خبري "العالم" با انتقاد از جنايت وحشيانه به شهادت رساندن بانوي مسلمان مصري در دادگاهي در شهر درسدن آلمان اظهار داشت: افزايش افراطي گري در جوامع اروپايي و بازگشت غربي ها به نژادپرستي و شيوع پديده هايي مانند نئونازي ها در آلمان و يا اسلام هراسي در فرانسه، موجب گسترش برخوردهاي خشن با اعراب و مسلمانان در غرب شده است.
اين کارشناس امور اروپا افزود: ترس از خارجي ها و به ويژه مسلمانان در غرب به صورتي کاملا آشکار پديدار شده به صورتي که بشدت توجه سياستمداران و جامعه شناسان غربي را به خود جلب کرده است، زيرا اين حالت خطري پنهان براي بنيان جوامع اروپايي به شمار مي رود.
الايوب تاکيد کرد: جوامع اروپايي در رسيدن به اين نقطه که دنياي امروز دنيايي بدون مرز است و همچنين در پذيرش پيروان ديگر اديان و تفکرات اجتماعي ساير ملت ها ناکام مانده و شکست خورده اند.
وي خاطرنشان کرد: پديده اسلام ستيزي در غرب چيزي جز يک ناهنجاري اجتماعي، فکري و امنيتي نيست به صورتي که ديديم فرانسه از حدود 2 سال قبل جنگي واقعي را با جوانان مسلمان آغاز کرده که دليل آن ناآگاهي پليس در تعامل با اين قشر از جامعه است.
الايوب افزود: جزييات و زواياي مختلف جنايت وحشيانه اي که عليه "مروه الشربيني" (شهيد حجاب) تبعه مصر به دست يک افراطي آلماني صورت گرفت به روشني شدت اقدام نژادپرستانه اين فرد آلماني را که با بيش از 18 ضربه چاقو خانم الشربيني را از پاي در آورد و به شهادت رساند؛ نشان مي دهد.
"مروه الشربيني" زن 33 ساله تبعه مصر چهارشنبه هفته گذشته به جرم پايبندي به حجاب اسلامي و اصرار براي حفظ آن ، به دست " آلکس دبليو" يك فرد آلماني نژاد پرست در شهر "درسدن" آلمان به شهادت رسيد.
"آلکس " جوان 28 ساله روسي تبار ابتدا زماني که "مروه" و پسرش در يک پارک کودکان مشغول بازي بودند مزاحم اين زن شده و او را به خاطر محجبه بودن "تروريست" خواند.
زماني که خانم الشربيني به همراه همسر و پسر خردسالش براي شکايت در دادگاه "لوندس كريچ " شهر درسدن در شرق آلمان حاضر شده بود بار ديگر مورد حمله آلکس قرار گرفت ودر جلوي چشم فرزند خردسالش ، همسرش ، قاضي و ديگر کارکنان دادگاه به طرز فجيعي با ضربات پي در پي چاقو به شهادت رسيد.
تنها گناه زن مصري که به هنگام شهادت چهارماهه حامله بود ، حجاب او بود و اينکه نتوانست مزاحمت هاي اين جوان نژادپرست جاني را که به حجاب او اعتراض داشت، تحمل كند.
در حادثه منجر به شهادت اين زن ، شوهر وي توسط نيروهاي امنيتي در دادگاه آلمان به اشتباه هدف شليک گلوله قرار گرفت و در بيمارستان بستري شد.