خبرگزاري فارس: معتصم يكي از پسران و مشاور امنيت ملي قذافي است. سفير صربستان در ليبي او را "كودن " خوانده و گفته ميشود، اختلافات شديدي با سيف الاسلام پسر ديگر قذافي دارد.
سرهنگ "مُعَمَّر ابومنيار قَذّافي " رهبر ليبي و آنگونه كه خود ادعا ميكند، رهبر انقلاب مردمي اين كشور است كه رياست شوراي رهبري انقلاب ليبي را از سال 1969 تا 1977 بدست داشت. قذافي از سال 1551 كه ليبي در آن زمان يكي از ايالتهاي امپراتوري عثماني بشمار ميآمد تا كنون بر اين كشور حاكميت دارد و قديميترين حاكم ليبي و هم چنين قديميترين رهبر جهان بشمار ميآيد.
قذافي در سال 1969 با انجام كوتايي سفيد به همراه افسران ديگر كه خود را به تبعيت از افسران آزاد مصر افسران آزاد خوانده بودند، به سلطنت پادشاه ليبي "ادريس السنوسي " پايان داده و خود قدرت را در كشور بدست گرفت.
* خاندان ليبي و حاكميت بر كشور
معمر قذافي داراي 7 فرزند، 6 پسر و يك دختر است كه هر كدام از آنها بخشي از امور كشور را در دست دارند:
1- محمد: رئيس كميته ملي المپيك ليبي و صاحب 40 درصد از شركت مشروبات غير الكلي ليبي كه صاحب امتياز شركت كوكاكولا در اين كشور است و شركت ارتباطات بيسيم و با سيم و پست و تلگراف ليبي را نيز اداره ميكند.
2- سيف الاسلام: معمر قذافي به وي به عنوان جانشين خود نگاه مي كند و طي حوادث اخير ليبي با ظاهر شدن در تلويزيون رسمي اين كشور مردم ليبي را به قتل عام و كشتار تهديد كرد.
وي فارغ التحصيل دانشگاه لندن در رشته دكتراي اقتصاد و منادي اصلاح سياسي و اقتصادي در ليبي و رئيس موسسه بين المللي خيريه قذافي است.
سفارت امريكا در طرابلس در مورد نقش وي در رژيم معمر قذافي ميگويد: سيف الاسلام براي معمر چون تيغ دو لبه است، از يك سو وجهه ليبي را در سطح بين المللي بهبود ميبخشد و از سوي ديگر و به اعتقاد بسياري از مردم اين كشور با مزدوري خويش براي بيگانگان و به دليل داشتن اعتماد به نفس بيش از حد لطمات و ضرباتي بسياري به كشور ليبي وارد كرده است.
او از دوستان بسيار نزديك "عبد الباسط المقرحي " متهم اصلي قضيه لاكربي است و از اخبار درز كرده به منابع خبري به نظر ميرسد كه وي با برادرانش براي رسيدن به قدرت اختلاف نظر شديد دارد.
3- ساعدي: بسيار خشن و بدرفتار و متهم به قاچاق و مصرف مواد مخدر. داراي نفوذ بسيار جهت گرفن امتيازات تجاري و صاحب شركت توليد تلويزيون در ليبي. گفته ميشود، وي در سركوب اعتراضات بنغازي دخالت مستقيم داشته است.
4- معتصم: مشاور امنيت ملي قذافي. سفير صربستان در ليبي او را "كودن " خوانده و گفته ميشود، اختلافات شديدي با سيف الاسلام دارد.
5- هنيبعل: فردي متقلب و به دليل بازداشت توسط دولت ليبي به خاطر ضرب و شتم خدمتكارانش موجب بروز بحران ميان دو كشور ليبي و سوئيس شد و معمر قذافي را واداشت، در فوريه 1778;1776;1777;1776; ميلادي، از مسلمانان بخواهد عليه سوئيس "جهاد كنند " و فتوا بدهد، مسلماناني كه براي سوئيس كار ميكنند، كافرند.
گفته ميشود، هنيبعل به نوعي با بيماريهاي روحي و رواني نيز دست به گريبان است.
6- خميس: فرمانده يگانهاي ويژه ليبي معروف به "يگان 33 " است كه آموزشهاي نظامي خود را در روسيه سپري نمود و گفته ميشود، يگان او بود كه سركوب اعتراضات بنغازي را برعهده داشت.
ادامه دارد...