عبور دو ناو "خارک و الوند " جمهوری اسلامی ایران از کانال سوئز و ورود به دریای مدیترانه، موجب سردرگمی و هذیان گویی سران رژیم صهیونیستی بویژه " بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر این رژیم شده است.
گزارشگر کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی در حالیکه بخش هایی از سخنان نتانیاهو از این شبکه پخش می شد، گفت که نتانیاهو حضور دو ناو ایرانی در آبهای مدیترانه را" خطرناک و تامل برانگیز" خواند.
نتانیاهو که آثار نگرانی در چهره اش آشکار بود، افزود: باید بودجه های امنیتی اسراییل همزمان با گسترش روز افزون نیازهای امنیتی افزایش یابد.
وی سپس با سخنانی اغراق آمیز برای کاستن از هول و هراس صهیونیست های ساکن سرزمین های اشغالی فلسطین از حضور ناوهای ایرانی در دریای مدیترانه ادعا کرد: نیروی دریایی ارتش اسراییل قادر است با فشار یک دکمه این دو ناو را از فاصله 100 کیلومتری هدف قرار دهد و در دریای مدیترانه غرق کند.
گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: دو ناو ایرانی اواخر ژانویه از بندرعباس حرکت کردند و با دور زدن شبه جزیره عربستان وارد دریای سرخ شده و با دریافت مجوز از مصری ها از کانال سوئزعبور کرده و وارد دریای مدیترانه شدند و از آنجا به سوی بندر لاذقیه سوریه حرکت کرده اند.
وی افزود: با توجه به طولانی بودن مسیر حرکت ناوهای ایرانی از بندرعباس تا بندرلاذقیه سوریه، بعید است ایران این اقدام را دوباره تکرار کند.
گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی در عین حال تاکید کرد که حضور ناوهای ایرانی در آب های مدیترانه مقامات این رژیم را عصبانی کرده است.
"نضال حماده" کارشناس مسایل رژیم صهیونیستی در برنامه چهارشنبه شب ( ازنگاه رسانه های اسرائیل) شبکه خبری العالم حضور یافت و در باره این گزارش تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: سرنگونی حسنی مبارک به عنوان ستون راهبردی 30ساله اسراییل در منطقه، صهیونیست ها را بشدت دچار سردرگمی کرده است.
وی افزود : بر اساس توافقنامه های بین المللی ، کانال سوئز یک گذرگاه بین المللی است و هیچ جهتی حق ندارد در اثر تنش های سیاسی،عبورکشتی ها و ناوهای کشورهای دیگری را مسدود کند.
حماده گفتد: این در حالی است که اسراییل و کشورهای غربی بدون توجه به توافقنامه های بین المللی، کانال سوئز را به انحصار حرکت ناوها و کشتی های خود در آورده بودند.
وی خاطرنشان کرد: اقدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی درعبور دو ناو ایرانی از کانال سوئز این انحصار را درهم شکست اگرچه این اقدام با نگرانی و نارضایتی اسراییل و کشورهای غربی همراه شد.
این کارشناس مسایل رژیم صهیونیستی با بیان اینکه اسراییل خواستار روی کار آمدن نظامی شبیه به رژیم حسنی مبارک در مصر است ، تصریح کرد: در بحبوحه تظاهرات مردم مصر برای سرنگونی رژیم مبارک، کاخ سفید به علت فشارهای اسراییل اقدامی جدی برای کناره گیری مبارک از قدرت نکرد.
وی تاکید کرد:عبور دو ناو نظامی ایران از کانال سوئز به اسراییل گوشزد می کند که انقلاب مردم مصر اهرم قدرت را از چنگال دست نشانده های اسراییل خارج کرده است.
حماده گفت: از آنجا که هرگونه نظام حکومتی برخاسته از اراده مردم مسلمان مصر، اسراییل را دشمن خود می داند، امید اسراییلی ها در زمینه روی کار آمدن نظامی شبیه به رژیم سرنگون شده مبارک در مصر، توهمی بیش نیست.