دومين كنفرانس بين المللي توسعه پايدار سازمان ملل طي ديروز و امروز در كيپ تاون آفريقاي جنوبي برگزار شد.
به گزارش ايرنا، دومين كنفرانس توسعه پايدار كه در عالي ترين سطح جهاني آن توسط دفتر دبيركل سازمان ملل در اين كشور برگزار شد را بطور مشترك 'جيكوب زوما' رييس جمهور آفريقاي جنوبي و 'تارجا كارينا هالونن' همتاي هلندي او مديريت شد.
اين كنفرانس دورزوره كه در واقع نشست كارشناسان ارشد پايدار سازمان ملل است و از صبح ديروز آغاز شد با در نظر گرفتن مقررات حفظ ساختارهاي طبيعي و آب و هوايي، پيشنهادهايي را براي خروج ملت هاي جهان از چنگال فقر تا پايان سال 2011 به سازمان ملل ارائه خواهد كرد.
دومين كنفرانس توسعه پايدار، تغييرات زيست محيطي را به عنوان بزرگترين چالش توسعه جهان مي داند كه از اينرو سعي خواهد كرد از طريق سه كميته اقتصادي، اجتماعي و زيست محيطي موضوعات مربوط به نحوه مبارزه با موضوعاتي چون امنيت غذا، انرژي و رفع فقر را بررسي و راه حل هاي ممكن مبارزه با چالش توسعه به جهانيان ارايه دهد.
گفتني است كه نحستين كنفرانس توسعه پايدار از 19 تا 25 سپيتامبر (28 شهريور تا سوم مهر) در نيويورك برگزار شد و دومين آن نيز امشب در كيپ تاون پايان مي يابد و طبق برنامه بايد گزارش اين كنفرانس تا پايان سال ميلادي جاري (21 دي ماه 1390) تقديم دبيرخانه سازمان ملل گردد.
اين كنفرانس قرار است تا ساعاتي ديگر با كنفرانس خبري روساي جمهور آفريقاي جنوبي و هلند در كيپ تاون به كار خود پايان دهد.