هماهنگ کننده سابق جنبش کفایه مصر گفت: اقدام شورای نظامی حاکم این کشور در بازگشایی گذرگاه مرزی رفح ، توقف صادرات گاز مصر به رژیم صهیونیستی و اجازه عبور به ناوهای ایرانی از کانال سوئز بیانگر این است که مصر دیگر عمق استراتژیک اسراییل نیست.
" عبدالحلیم قندیل" روز دوشنبه در مصاحبه با شبکه خبری العالم ، اظهار داشت: اقدام شورای نظامی حاکم درمصر پس از سرنگونی حسنی مبارک در زمینه شکستن محاصره فلسطینیان غزه از طریق بازگشایی گذرگاه رفح، توقف صادرات گاز مصر به رژیم صهیونیستی تا مدت زمان نامعلوم و اجازه عبور از کانال سوئز به ناوهای ایرانی علیرغم فشارهای آمریکا و رژیم صهیونیستی، نشان می دهد که مصر دیگر عمق استراتژیک اسراییل نیست و هر انتخاباتی که در مصر برگزار شود ، با رویکردهایی مخالف و غیرهمراه با سیاست آمریکا خواهد بود.
مصر دیگر به جبهه اسراییل بازنخواهد گشت
قندیل گفت: آنچه در مصر روی داده سرنگونی حسنی مبارک دیکتاتور این کشور به عنوان قدم اول برای سرنگونی کامل رژیم مبارک است و درحال حاضر درگیری برای سرنگونی کامل این رژیم و عناصر وابسته به وی در جریان است اما با اطمینان می توان گفت که مصر دیگر به جبهه اسراییل علیه ملت مسلمان منطقه باز نخواهد گشت.
رژیم های عرب در جبهه دشمنان امت عربی
هماهنگ کننده سابق جنبش کفایه مصر درباره انقلاب هایی که علیه رژیم های عربی اتفاق افتاده است، افزود: این رژیم ها به خاطر روابط با آمریکای استعمارگر و رژیم اسراییل در منطقه ، جزیی از دشمنان تاریخی امت عربی هستند.
وی گفت: رژیم های عربی به همراه آمریکا و اسراییل ، دشمن سه جانبه امت های عربی به شمار می روند و در اقدامات آمریکا ، اسراییل درجنگ علیه فلسطین، عراق و لبنان شریکند.
سرنوشت یکسان رژیم های عربی
قندیل افزود: تشابه رژیم های مستبد در کشورهای مختلف عربی، باعث وقوع انقلاب های مشابه در این کشورها شده است.
هماهنگ کننده سابق جنبش کفایه مصر در توضیح وضعیت رژیم های عربی گفت: در هریک از این کشورها یک خاندان حکومت می کند و میلیاردها دلار پول و دارایی را در قبضه خود می گیرد و به نوعی سیستم امنیتی گسترده حاکم است و اقتصاد این کشورها به هیچ وجه مبتنی بر تولید نیست.
قندیل اظهار داشت: این رژیم ها ، از پایگاه های اجتماعی برخوردار نیستند و همگی از یک نقطه ضعف اصلی رنج می برند و آن ضعف ارتباط با ملت های خود است.
وی ادامه داد: جرقه انقلاب های عربی در تونس زده شد و به مصر منتقل شد و سرنوشت این کشور را که پایه و ستون کشورهای عربی به شمار می رود ، تغییر داد و به وقوع زلزله به معنای واقعی کلمه در این کشور منجر شد و بازتاب ها و اثرات آن شرق و غرب را در برگرفت.
قندیل اظهار داشت: آنچه در برخی کشورهای عربی اتفاق افتاده شعله های خشم و غضب میلیونی ملت ها است و اکنون شاهد فوران آتشفشان خشم وغضب دراین کشورها هستیم و دامنه این خشم ، همه سران عرب حاکم در کشورهای عربی از بحرین گرفته تا موریتانی را فرا گرفت.