منابع اطلاع رساني رژيم صهيونيستي اعلام كردند، سازمان امنيتي اسرائيل بنا بر مسئوليتي كه دولت اسرائيل به آنها محول كرده در انتقال مزدوران آفريقايي به ليبي براي حمله به انقلابيون اين كشور دست داشته است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به نقل از سايت شبكه الجزيره، منابع اطلاع رساني رژيم صهيونيستي اظهار داشتند، براساس افشاگريهايي كه از سوي مسئولان امنيتي اسرائيل شده اسرائيل به انقلاب ليبي از منظر امنيتي استراتژيك نگاه ميكند و سقوط نظام معمر قذافي رهبر ليبي از نظر اسرائيل به منزله فراهم كردن زمينه براي روي كار آمدن نظام اسلامي در ليبي است .
اين منابع اطلاع رساني افزودند: بنيامين نتانياهو نخست وزير، ايهود باراك وزير جنگ و آويگدور ليبرمن وزير امور خارجه اسرائيل در نشست سه جانبه در روز 18 فوريه تصميم گرفتند كه مزدوران آفريقايي را براي مبارزه با انقلابيون و حمايت از نظام قذافي به ليبي بفرستند.
براساس اين اخبار منتشر شده اين نشست با درخواست اسرائيل زئيو مدير موسسه رايزني امنيتي كه در كشورهاي آفريقايي فعاليت دارد مبني بر اعزام مزدوران شبه نظامي از گينه، نيجريه، چاد و جمهوري آفريقاي مركزي، مالي، سنگال، اعضاي گروههاي شورشي در دارفور و در جنوب سودان كه تحت نظارت عبدالله السنوسي مسئول اطلاعات ليبي بودهاند، موافقت كرد.
منابع امنيتي اعلام كردند: آويو كوخوي رئيس شعبه اطلاعات نظامي رژيم صهيونيستي در اين نشست كه شالوم كوهن رئيس شعبه شمال آفريقا در وزارت خارجه رژيم صهيونيستي نيز در آن نشست حضور داشت گفت: بايد اوضاع ليبي با دقت دنبال شود. انقلاب ليبي بيشتر بعد ديني و اصول گرايي دارد و گروه اخوان المسلمين در ليبي به ويژه شرق اين كشور و در شهر بنغازي يد طولايي دارد.
براساس اين اخبار منتشر شده زئيو، ژنرال يوسي كوبرساور و وزير خارجه اسبق رژيم صهيونيستي و سفير اسبق اين رژيم كه در سنگال است با السنوسي و فرماندهان نظام طرفدار قذافي در پايگاه نظامي در انجامينا(پايتخت چاد) ديدار كردند.
در اين ديدار سنوسي به زئيو پيشنهاد داد كه سازمان امنيتي وي را كه دربرگيرنده گروههاي نظامي آفريقايي و يگانهايي از مشاوران و آموزش دهندگان نظامي است، با گروههاي آموزش ديده خود مجهز كند. در مقابل نيز ليبي به سازمان اسرائيلي پنج ميليارد دلار بدهد و اين مبلغ در صورتي كه بتوانند در رويارويي با انقلابيون موفق شوند بيشتر بشود.
همچنين در اين نشست توافق شد كه گروههاي آفريقايي مسلح به چاد منتقل شوند سپس از طريق هواپيماهاي ليبي يا چاد به چندين منطقه و شهرهاي ليبي از جمله سبها در جنوب، طرابلس در مركز و سرت در شمال منتقل شود.
اين منابع افزودند: اين افراد بالغ بر پنج هزار مزدور بودند كه مجهز به سلاحهاي روسي، آمريكايي، انگليسي و اسرائيلي از جمله تفنگهاي كلاشينكف "تافور" كه در اسرائيل وجود دارد بودند.
به گفته اين منابع ليبي به اين موسسه امنيتي اسرائيلي تضمين داده است كه پس از سركوب انقلاب در ليبي امتيازهايي را در زمينههاي حفاري، استخراج و صادرات نفت و گاز ليبي در چند ميدان نفتي در سبها، طبرق، بنغازي و الكفره به اسرائيل بدهند.
همچنين مسئولان ليبي متعهد شدند كه در زمينه تشكيل نيروهاي نظامي و امنيتي، آماده سازي و آموزش آنها در آفريقا، آمريكا لاتين و قفقاز به منظور احياي نيروها و سازمانهاي امنيتي ليبي با اين سازمان اسرائيلي قرارداد امضا كنند.
ليبي همچنين به اين سازمان اسرائيلي وعده داده است كه ميتواند در ليبي فعاليت امنيتي داشته باشد و آزادانه از ليبي براي فعاليت در چند كشور همجوار ليبي به ويژه منطقه دارفور، نيجر و شمال چاد استفاده نمايد.