روزنامه آمریکایی " لس آنجلس تایمز" به آسیب پذیری رژیم "معمر قذافی " دیکتاتور لیبی به علت کاهش درآمدهای نفتی این کشور اشاره کرد و نوشت: حملات قذافی به شهر البریقه شاید دلیلی بر تلاش وی برای باز پس گیری میدان های نفتی و پالایشگاه ها باشد که در 41 سال گذشته برای او بسیار مهم بوده است.
به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، این روزنامه افزود: نبردها در البریقه ، بندر نفتی استراتژیک در سواحل دریای مدیترانه، جایی که انقلابیون اهل این بندر هر بار حملات نیروهای وفادار به قذافی را دفع می کنند شاید دلیلی بر این باشد که قذافی از کمبود درآمدهای نفتی رنج می برد در حالی که اکثر میدان های نفتی و بندرهای استراتژیک به دست مردم انقلابی که خواستار سرنگونی رژیم او هستند، افتاده است.
لس آنجلس تایمز ادامه داد: رژیم قذافی با تکیه بر میلیاردها دلار که از محل صادرات نفت به دست می آورد توانست بیش از چهار دهه در قدرت بماند و اما امروز معلوم نیست که او دارایی کافی برای ادامه پرداخت هزینه های طرفدارانش، مزدوران و ارتش های اجیر شده داشته باشد.
این روزنامه با اشاره به اینکه بسیاری از میدان های نفتی لیبی در بخش شرقی این کشور واقع و از نخستین روزهای انقلاب مردمی به دست انقلابیون افتاده است ، نوشت: تسلط انقلابیون بر میدان های نفتی همزمان با تحریم های اقتصادی بین المللی ضد لیبی، قذافی را از درآمدهای لازم ادامه نبرد برای بقا محروم می کند.
لس آنجلس تایمز به نقل از "مصطفی الغریانی" سخنگوی ائتلاف 17 فوریه در بنغازی نوشت: لیبیایی ها به هر حال وجود درآمدهای نفتی را لمس نمی کردند و این قذافی است که از توقف صادرات نفت آسیب خواهد دید نه انقلابیون.
در حالی که به گزارش صندوق بین المللی پول، نفت و گاز 95 درصد صادرات لیبی را تشکیل می دهد، انقلابیون می گویند یکی از اهداف انقلاب مردمی این کشور توزیع عادلانه درآمدهای نفتی بین همه مردم لیبی است.
این روزنامه درباره توانایی قذافی برای ادامه تامین مالی برخی قبایل که هنوز به او وفادار هستند و پایگاه سیاسی وی را تشکیل می دهند و یا توانایی وی برای ادامه پرداخت دستمزد مزدورانی که آنها را اجیر کرده است در حالی که به طور مداوم تهدید به نبرد با مردم در طرابلس و دیگر شهرهای لیبی می کند، اظهار تردید کرد.