مسئول رسانه ای کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل گفت وظیفه و بار اصلی پذیرش افرادی که از لیبی در پی ناارامیها فرار کرده اند ، بر دوش کشور تونس است .
فراس کیال در گفتگوی اختصاصی با شبکه روسیا الیوم گفت : در واقع طی هفت هشت روز گذشته بیش از یکصدو پنجاه هزار نفر از گذرگاه مرزی راس جدیر در مرز لیبی و تونس عبور کرده اند .
وی افزود : ما در هر ساعت پذیرای بیش از هزار نفر هستیم اما ظرف دو روز گذشته تعداد افراد کمتر شده است .
میانگین افرادی که طی هفته گذشته به صورت روزانه وارد این منطقه شده اند ده تا پانزده هزار نفر بوده است . همانگونه ملاحظه می کنید اهالی منطقه کمکهایی انجام داده اند و کمیساریای سازمان ملل نیز اردوگاهها و چادرهایی برای اسکان پناهجویان و اوارگان برپا کرده است .
این کمیسیاریا به همراه سازمان بین المللی مهاجرت از تمامی کشورهای جهان درخواست فرستادن هواپیما و کشتی ها را برای جابه جایی و کمک به این افراد دارد . این درحالی است که برخی کشورهای اروپایی و غیراروپایی همکاری خوبی داشته اند اما خواستار کمک بیشتر هستیم .
تا کنون بیش از چهل و سه هزار مصری به کشورشان بازگردانده شده اند که این افراد با هواپیماهای دولت مصر و انگلیس به کشورشان بازگشته اند . فراس کیال گفت: ما به همراه سازمان مهاجرت بین المللی تدابیری برای جلوگیری از فاجعه انسانی در مرزها اقدام کرده یم .
ما اکنون در صدد بازگرداندن بیش ده هزار تبعه بنگلادشی به کشورشان هستیم .
وی نقش تونس در پذیرش اوارگان را ستایش کرد و گفت : با توجه به انکه خود تونسیها در کشورشان انقلاب کرده اند و با مسائل زیادی مواجه هستند اما باید کرامت انها را ستود . بار اصلی اسکان و کمک به اوارگان هم اکنون روی دوش کشور تونس است و ارتش و ملت تونس و هلال احمر ان همکاری قابل توجهی داشته اند