سخنگوی برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل اوضاع اتباع خارجی را در مرزهای لیبی و تونس اسفبار توصیف کرد و گفت با این حال اوضاع در مقایسه با روزهای قبل بهتر شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، عبیر عطیفه در گفتگو با این شبکه از گذرگاه راس جدیر بین لیبی و تونس و روند خروج اتباع دیگر کشورها از لیبی از طریق این گذرگاه گفت: اوضاع اینجا بسیار اسفبار است.
بسیاری از افراد در اینجا سرگردان شده اند اما باید بگویم اوضاع اکنون در مقایسه با روزهای گذشته بسیار بهتر است.
در روزهای سه شنبه و چهارشنبه گذشته شاهد مهاجرت شمار زیادی از افراد بودیم که گاهی اوقات شمار آنها به بیست هزار نفر در روز می رسید.
این تعداد در دو روز گذشته کاهش پیدا کرده و به حدود دو هزار نفر در روز رسیده است.
وی ادامه داد: روند عبور و مرور از گذرگاه مرزی خیلی سریع نیست اما با توجه به کاهش مهاجران بهتر از روزهای قبل است.
شمار مصری ها در اینجا به شدت کاهش پیدا کرده است اما اتباع دیگر کشورها را می توان در اینجا دید.
وی درباره نارضایتی اتباع دیگر کشورها از بالا بودن هزینه حمل و نقل و اقداماتی که برنامه جهانی غذا می تواند انجام دهد گفت: با توجه به این که ورود ما به لیبی ممنوع است در داخل لیبی نمی توانیم کار زیادی برای افرادی که قصد خروج از لیبی دارند انجام دهیم.
از مقامات لیبی خواسته ایم به ما اجازه دهند وارد منطقه مرزی لیبی شویم ولی هنوز پاسخی دریافت نکرده ایم.
افرادی که از لیبی خارج می شوند از افزایش هزینه حمل و نقل و نیز گرانی مواد غذایی و افزایش ده برابری قیمت نان سخن می گویند.
عطیفه ادامه داد: برخی از کشورها امکانات مادی لازم را برای نقل و انتقال اتباع خود از مرزهای لیبی و تونس ندارند که بنگلادش از جمله آنها به شمار می رود و شمار زیادی از اتباع این کشور در خیمه هایی که در مناطق مرزی نصب شده است اسکان داده شده اند.