گفته میشود دستور منع برگزاری جشن میلاد حضرت زینب(س) در شهر قاهره، پایتخت مصر که توسط استاندار این شهر صادر شد، موجب خشم شدید شیعیان و پیروان اهل تصوف در این کشور گردید.
به گزارش شیعه آنلاین، "دکتر عبدالعظیم" استاندار شهر قاهره مصر دو روز پیش به بهانه احتمال انتشار وسیع ویروس آنفولانزای خوکی، درخواست صدور مجوز برای شیعیان و اهل تصوف مصر جهت برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت زینب(س) را رد کرده و برگزاری آن را ممنوع اعلام کرد.
این دستور که خشم شیعیان و اهل تصوف مصر را برانگیخت، به شدت مورد انتقاد شیخ "طارق رفاعی" پیر طریقت رفاعیه مصر(گروهی از صوفیان) قرار گرفت. وی موضوع انتشار ویروس آنفولانزای خوکی را بهانهای برای لغو این مراسم اعلام کرد.
شیخ "طارق رفاعی" در این باره افزود: اگر آقای استاندار واقعا نگران سلامتی مردم است و میخواهد مانع انتشار این ویروس شود، پس بهتر بود اول بازی و مسابقات فوتبال را منع میکرد زیرا بدون شک تماشاچیان آن خیلی بیشتر از شرکت کنندگان در مراسم جشن میلاد حضرت زینب(س) است.
شیخ "رفاعی" همچنین گفت: بنده شخصا بهانه آنفولانزای خوکی را به هیچ وجه نمیپذیرم و معتقدم که موضوع این ویروس طی هفته های اخیر به بهانه و آلتی برای مقامات دولتی تبدیل شده که به وسیله آن برخی تصمیمات خود را اجرا میکنند.
پیر طریقت رفاعیه مصر افزود: چندی پیش جشن میلاد حضرت زهرا(س) را برگزار کردیم و دهها هزار عاشق آن حضرت، در جشن شرکت کردند. این حضور با شکوه خشم مقامات مصری را برانگیخت از همین رو اینبار نمیخواهند به ما مجوز برگزاری چنین مراسمی را بدهند.
شیخ "طارق رفاعی" در ادامه گفت: اگر مراسم جشن اهل بیت(ع) خطری بر سلامت شهروندان مصری است، پس چرا جشن های آهنگ و موسیقی که تقریبا هر هفته برگزار میشود و هزاران هزار نفر در آن شرکت میکنند، خطر نیست؟!
گفتنی است علاوه بر جشن میلاد حضرت زهرا(س) شیعیان و صوفیان مصر، جشن ميلاد امام حسين(ع) را نیز هر ساله با شکوه برگزار میکنند به طوریکه بيش از دو ميليون شهروند مصري به مسجد مقام امام حسين(ع) در قاهره ميآيند، تا در این جشن با شکوه شركت كنند. هزاران شهروند غير مصري نيز در اين مراسم شركت ميكنند.
شایان ذکر است دولت مصر طي چند ماه اخير و به ويژه پس از جنگ 22 روزه ارتش صهيونيستي عليه غزه، از ترس افزايش نفوذ جمهوري اسلامي ايران و انديشه تشيع در منطقه و مصر به شدت نگران است و حملات خود را عليه حزب الله افزايش داده تا به اصطلاح جلوي اين افزايش نفوذ را بگيرد.
مراسم جشن میلاد امام حسین(ع) هر ساله در ساعات پاياني شب آغاز ميشود و تا نماز صبح ادامه دارد. اين مراسم شامل قرائت قرآن كريم و تواشيح و دعا كردن است و پس از آن فرقههاي مختلف مذهبي هر كدام به روش خود، مراسمي خاص را برگزار ميكنند تا به اصطلاح شادي و سرور خود را از اين ميلاد مبارك نشان دهند. شهروندان مصري معتقدند پس از شهادت سيد الشهداء، امام حسين(ع)، سر مبارك ايشان به مصر برده شد و در اين محل كه بعدها مسجدي بر روي آن ساخته شد، دفن گرديد.
شيعه انلاين