خبرنگار الجزیره انگلیسی در بنغازی گفت خبرهایی که از شورای مقاومت و مناطق نبرد مخالفان قذافی به دست می رسد بسیار متناقض است.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی هدی عبدالحمید گفت در واقع درباره گفتگوهایی که گفته می شود بین دولت و مخالفان لیبی صورت گرفته است،گزارش های مختلف و گاه متناقضی منتشر می شود.
ما پیشتر با وزیر دادگستری سابق لیبی که اکنون رئیس شورای ملی است گفتگو کردیم و وی تاکید کرد که در واقع گفتگوهایی غیر مستقیم با برخی ها در طرابلس انجام دادیم که تلاش شده بود در آن راهی برای خروج محترمانه قذافی و خانواده اش از کشور پیدا شود. وی گفت البته این گفتگوها با چراغ سبز قذافی صورت نگرفته است و اکنون براساس گفته های این فرد،پیشنهادهایی صورت گرفته است که هدف آن همانطور که گفتم خروج قذافی است ولی شرایطی برای این کار مطرح شده است.
یکی از شروط این است که قذافی و اعضای خانواده اش تحت تعقیب قرار نگیرند.
از دیگر سو عبدالحافظ غوقه سخنگوی این شورا در بنغازی برگزاری هرگونه گفتگو را رد کرده و گفته است کسی تماسی برقرار نکرده و پیشنهادی نیز مطرح نشده است.
وی گفت اکنون زمان گفتگو نیست و تنها چیزی که می خواهیم بدانیم این است که قذافی چه زمان می خواهد استعفا دهد.
وی گفته است که خون مردم لیبی که در چند روز گذشته و چهل سال حکومت قذافی به زمین ریخته شده است قابل معامله و گفتگو نیست.
عبدالحمید افزود وی گفته است اموال مردم لیبی نیز قابل مذاکره نیست؛ اشاره وی شاید به این مساله باشد که قذافی خواستار مسدود نشدن اموالش نیز شده بود.
این اظهارات ضد و نقیض برای شورای ملی بسیار آسیب رسان است زیرا به باور من نشان از شکاف در این شوراست.
ممکن است برخی هم این گمان را داشته باشند که این مساله توطئه ای از طرابلس برای ایجاد شکاف و اختلاف در این شوراست. وی تصریح کرد ما یک پیام واحد از شورای ملی دریافت نکرده ایم و رئیس و سخنگوی آن دو سخن بسیار متفاوت بیان می کنند.
در میدان نبرد نیز وضع به همین منوال است؛ از یک سو داوطلبانی که بسیار هم پرشور هستند خواهان پیشروی هستند و فرماندهان نظامی که در میان آنان هستند خواهان سازمان دهی پیش از هر گونه حرکتند.
از این رو در آنجا هم نوعی هرج و مرج را شاهدیم و این به وجهه مخالفان آسیب می زند.