'معمرقذافي' ديكتاتور ليبي گفت كه قطعنامه 1970 شوراي امنيت سازمان ملل متحد در مورد ليبي را قبول ندارد.
15 عضو شوراي امنيت 8 اسفند جاري با صدور قطعنامه 1970 با اعمال تحريم هاي شديد عليه رژيم معمر القذافي، خانواده و نزديكان وي موافقت كردند.
همچنين اعضاي اين شورا با ارجاع پرونده كشتار مردم ليبي توسط رژيم قذافي به دادگاه جنايي بين المللي موافقت كردند.
به گزارش ايرنا از آنكارا، قذافي در گفتگوي اختصاصي با شبكه تلويزيوني ' تي.آر.تي. ترك' ،وقايع جاري در ليبي را مساله داخلي اين كشور خواند سازمان ملل نمي تواند در امور داخلي كشورها مداخله كند. مداخله سازمان ملل تنها در صورتي مي تواند قابل قبول باشد كه مساله بين دو كشور باشد و يا امنيت بين المللي مورد تهديد قرار گيرد.
قذافي با تكرار ادعاهاي خود مبني بر دست داشتن القاعده در رخدادهاي ليبي گفت: امنيت ليبي امنيت درياي مديترانه است و با از ميان برداشته شدن امنيت ليبي نفوذ و رشد القاعده در شمال آفريقا فراهم خواهد شد و حتي احتمال سقوط برخي كشورهاي شمال آفريقا در چنين صورتي ممكن خواهد بود.
وي در پاسخ به سووالي پيرامون خواست آمريكا و ناتو براي بستن حريم هوايي ليبي گفت: چنين وضعي مفيد خواهد بود و مردم ليبي چهره واقعي آنها را خواهند ديد، آمريكا و ناتو خواهان از بين بردن آزادي و استقلال ليبي و نيز بدست گرفتن منابع نفتي اين كشور هستند و در صورت مداخله آنها مردم ليبي سلاح بدست گرفته و با آنها مجادله خواهند كرد.
قذافي در پاسخ به سووال ديگري پيرامون كناره گيري وي از قدرت گفت: من مقام رسمي در ليبي ندارم كه از آن كناره گيري كنم، نه رييس جمهورم و نه نخست وزير، كه بخواهم از اين مقامها كناره گيري كنم.
وي در مورد بكارگيري نيروهاي نظامي خارجي عليه مردم ليبي گفت: در منطقه مرزي ليبي با چاد، قبايلي كه از ليبي بودند و در خاك چاد مستقر هستند وجود دارند و نظامياني كه ادعا مي شود از خارج آورده شده اند افراد اين قبيله هستند.
سرهنگ قذافي با قبول برخي كاستيها در ليبي گفت: اين مسايل با سلاح حل نمي شود، بلكه با افزايش قدرت دولتهاي محلي و نقش مردم مسايل حل خواهد شد.
قذافي در اين مصاحبه بطور مكرر به خطر القاعده و نقش اعضاي اين گروه در رخدادهاي اخير ليبي اشاره كرد و در مورد استعفاي سفيران ليبي در كشورهاي مختلف نيز گفت: اين عده نيز تحت تاثير تبليغات سوء قرار گرفته و استعفاء كرده اند.