خبرگزاری فرانسه در گزارش به قلم لویک وِنین درباره سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی نوشت، سیف الاسلام قذافی که با تحصیل در یک دانشگاه معروف انگلیسی و ظاهری شبیه بانک داران بین المللی، نماد یک لیبی جدید بود، بعد از حوادث اخیر تفنگ به دست گرفت و به چهره مبارزه نظامی رژیم این کشور تبدیل شد.
در شرایط جدید، دوستان قدیمی وی در لندن، جایی که سیف الاسلام سی و هشت ساله در بهترین هتل ها و رستورانهای شهر با افراد طبقات اجتماعی بالا، نشست و برخاست می کرد، به وی پشت کرده اند.
تنها چند هفته قبل، سیف الاسلام، دومین فرزند در میان هشت فرزند معمر قذافی، می دانست که راه ارتباط با دوستان ثروتمند و قدرتمندش در لندن باز است.
سیف الاسلام افرادی چون پیتر مندلسون، وزیر سابق و بانفوذ تجارت انگلیس و پرنس آندرو، دومین پسر ملکه الیزابت دوم را در میان آشنایان خود در نظر می گرفت.
شاهزاده آندرو حتی یکبار سیف الاسلام را به کاخ باکینگهام دعوت کرد.
سیف الاسلام با یورگ هایدر، رهبر راستگرایان افراطی اتریش نیز روابط دوستانه ای داشت.
ولی زمانی که قیام و انقلاب مردمی به یکباره لیبی را به لرزه درآورد، سیف الاسلام اولین عضو خانواده قذافی بود که با ظاهرشدن بر صفحه تلویزیون با لحنی مبارزه طلبانه، مخالفان دولت را تهدید کرد که سرنوشتی وحشتناکی در انتظار آنهاست .
وی در یکی از مصاحبه های خود با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت quotation mark ما در لیبی زندگی خواهیم کرد و در لیبی نیز خواهیم مرد.
quotation mark وی در کلیپ دیگری در حالی که یک قبضه مسلسل را در دست داشت، مخالفان رژیم را تهدید کرد.
بسیاری در کشورهای غربی، سیف الاسلام را مخالف عمده سیاست های معمر قذافی و مدافع آینده دموکراتیک این کشور می دانستند.
عمر آشور، مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه اکستر با اشاره به علاقمندی غربی ها به نفت گفت quotation mark مردم نباید غربی ها را در حال صحبت با افراد متهم به ارتکاب حملات تروریستی و جنایت علیه بشریت ببینند.
وی ظاهری آرام دارد و بسیار آرام نیز سخن می گوید.
quotation mark این استاد دانشگاه که چندین بار سیف الاسلام را از نزدیک دیده است گفت quotation mark سیف الاسلام با دیپلمات های غربی دیدار می کرد و از آنجایی که پول فراوانی داشت، بسیاری را نیز قانع می کرد.
quotation mark ُسیف الاسلام که تصمیم گیرنده اصلی بنیاد سرمایه گذاری لیبی با بیش از شصت و پنج میلیارد دلار سرمایه بود، برای تبلیغ کشور خود، مبالغی را در اختیار نهادهای خیریه قرار می داد.
وی دو میلیون و چهارصد هزار دلار را در اختیار دانشکده اقتصاد لندن، جایی که مدرک دانشگاهی خود را اخد کرده بود، قرار داد.
این امر شرمندگی مقامات این دانشگاه را در پی داشت به گونه ای که هاوارد دیویس، رئیس این دانشگاه مجبور به استعفا و تحقیقاتی نیز درباره میزان ارتباط این دانشگاه با لیبی آغاز شد.
عمر آشور معتقد است سیف الاسلام قصد داشت با استفاده از منابع پولی فراوان لیبی، کشورهای غربی را فریب دهد و از این طریق به افزایش عمر نظام استبدادی این کشور کمک کند.