دیپلمات های غربی روز پنجشنبه اعلام کردند شورای امنیت پیش از رای گیری در مورد ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی، منتظر می ماند تا اتحادیه عرب و اتحادیه آفریقا در این مورد تصمیم گیری کنند.
یک دیپلمات عرب که خواست نامش فاش نشود در این باره گفت : اختلاف بزرگی در میان اعضای شورای امنیت سازمان ملل بر سر این موضوع وجود دارد؛ چین و روسیه با هرگونه اقدام نظامی تصویب شده از طرف شورای امنیت علیه لیبی مخالف هستند quotation mark . گفته می شود فرانسه و انگلیس پیش نویس قطعنامه ای در این مورد تدوین کرده اند ولی متن آن هنوز میان سیزده کشور دیگر عضو شورای امنیت توزیع نشده است. فرانسه نخستین کشوری بود که روز پنجشنبه مخالفان دولت لیبی را به عنوان نماینده قانونی مردم آن کشور به رسمیت شناخت و ژرار آرو، نماینده فرانسه در سازمان ملل در این باره گفت : quotation mark ما همه گزینه ها را بررسی می کنیم، البته نمی توان واقعیت شورای امنیت را در این میان نادیده گرفت، روزهای آینده بسیار سرنوشت ساز خواهند بود زیرا تعداد زیادی نشست از جمله نشست اتحادیه عرب و اتحادیه آفریقا برای بررسی این موضوع برگزار می شوند، باید منتظر بمانیم تا نتیجه این نشست ها را مشاهده کنیم آنگاه در شورای امنیت به تصمیم گیری بپردازیم، فکر می کنم تا اوایل هفته آینده بایدها و نبایدها کاملا مشخص می شوند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک؛ شورای امنیت سازمان ملل روز بیست و ششم فوریه تحریم هایی جدی علیه رژیم معمر قذافی دیکتاتور لیبی تصویب کرد.
این تحریم ها شامل ممنوعیت سفر قذافی و اطرافیانش به خارج، مسدود شدن دارایی های وی و اطرافیانش و نیز ممنوعیت فروش تسلیحات به این کشور بوده اند.