خبرگزاري فارس: رسانه هاي رژيم صهيونيستي اين روزها به رژيم " معمر قذافي " ديكتاتور ليبي گرايش پيدا كرده و به بهانه پوشش خبرهاي انقلاب مردم ليبي با مواضع، سخنان و ديدگاه هاي قذافي همنوا شدهاند.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني شبكه العالم، رسانههاي رژيم اشغالگر در نخستين روزهاي انقلاب ليبي ، آن را به وقايع مصر و تونس تشبيه كردند.
اما، واژههاي انقلابي براي انقلاب مردم ليبي به سرعت از ادبيات رسانه هاي صهيونيستي حذف شد و عبارت هايي نظير جنگ داخلي جايگزين آنها شد، انقلابيون شورشي خوانده شدند و بهار دموكراسي كه مردم ليبي بدنبال تحقق آن هستند به نگراني از قدرت گرفتن القاعده در شهر بنغازي تبديل شد!
رسانه هاي رژيم صهيونيستي بويژه پس از قدرت گرفتن دوباره نيروهاي قذافي در برخي از پايگاههاي آزاد شده توسط انقلابيون، جلاد و قرباني را يكسان دانسته و حقايق درباره جنايتها و نسلكشي را حذف كردند.
*رسوايي رسانه هاي صهيونيستي
مواضع رسانههاي رژيم صهيونيستي درباره انقلاب مردم ليبي، موجب رسوايي اين رژيم در اتخاذ مواضعي همسو با رژيم قذافي كه در راستاي منافع سياسي و امنيتي اين رژيم اشغالگر است، ميباشد.
پيش از اين هم برخي مقامات رژيم اشغالگر با ادعاي اينكه حوادث ليبي ممكن است موجب ايجاد خلا قدرت و قدرت گرفتن القاعده در ليبي شود، درباره اوضاع اين كشور اظهار نگراني ميكردند.
مقامات رژيم صهيونيستي در سخناني ادعا مي كردند كه آمريكا و اروپا نميتوانند، افتادن ليبي در دست افراد خطرناك را تحمل كنند، چرا كه ليبي با توجه به نزديك بودن به اروپا و ثروتهاي نفتي، در جايگاه بسيار حساسي قرار دارد.
ناظران معتقدند كه رژيم اشغالگر در تلاش است تا زمينهاي را براي ترسيم دوباره سياست آمريكا همسو با اهداف سياسي اين رژيم در منطقه و بازسازي قدرت آمريكا فراهم كند، تا براي اوضاع آينده و متزلزل شدن اوضاع اردن، بحرين و عربستان آماده شود.
* سرنوشت قذافي
روزنامه موسوم به "اسرائيل اليوم " در همين راستا به نقل از "بوعز بوسمط "روزنامه نگار صهيونيست مدعي شد كه قذافي سرنوشتي مانند صدام نخواهد داشت و رژيم او باقي خواهد ماند.
بوسمط در نهايت خوش بيني كه بيانگر آرزوي پنهان رژيم اشغالگر است، پيش بيني كرد كه رژيم قذافي در ليبي باقي بماند و اين كشور بين قذافي و مخالفان او تقسيم مي شود.
* سفر خبرنگار صهيونيست به طرابلس بدون ويزا
روزنامه صهيونيستي "يديعوت آحارونوت " هم از چند روز قبل خبرنگار نظامي خود " رون بن يشاي " را به ليبي اعزام كرده است تا رويدادها را براي اين روزنامه از مركز شهر طرابلس گزارش كند.
اين گزارشگر صهيونيست قطعا از قلب پايتخت ليبي مواضع و گرايش هاي قذافي و مزدورانش را گزارش خواهد كرد.
اين روزنامه فاش كرد كه خبرنگارش از طريق لندن و حتي بدون اخذ ويزا به طرابلس سفر كرده است.
اين سفر همزمان با تصميم "سيف الاسلام " فرزند قذافي براي دعوت از روزنامه نگاران خارجي كه خواستار پوشش خبرهاي ليبي همسو با ديدگاه هاي رژيم قذافي هستند، صورت گرفته است.
* منافع و نگرانيها
ناظران تاكيد دارند كه پوشش خبرهاي ليبي در رسانه هاي رژيم صهيونيستي در روزهاي اخير بشدت متحول شده است، به صورتي كه اكنون اين رسانه ها مانند بيشتر رسانه هاي جهان از رژيم قذافي حمايت مي كنند و اين امر بيانگر منافع نزديك اين رژيم با قذافي است.
رسانههاي رژيم اشغالگر در آغاز تحولات ليبي، از پايان نزديك رژيم قذافي خبر مي دادند اما پس از آنكه قذافي رويدادهاي كشورش را به القاعده مرتبط كرد و آن را با حضور حماس در غزه مقايسه كرد، رسانه هاي صهيونيستي نحوه پوشش خبرهاي ليبي را تغيير دادند و مواضعي همسو با رژيم قذافي در پيش گرفتند.
در همين راستا اعزام خبرنگاران زبدهاي مانند يشاي به طرابلس براي گزارش رويدادهاي ليبي از زبان رژيم قذافي، تاييد كننده اين همنوايي است.
از سوي ديگر ناظران معتقدند اين همنوايي بيانگر نگراني رژيم اشغالگر از ادامه انقلابها و گسترش آنها در ديگر كشورهاي عربي است.
از اين رو رژيم اشغالگر باقي ماندن قذافي در قدرت را در توقف اين انقلابها و كاهش نگرانيهاي صهيونيست ها، تاثير گذار ميداند.