خبرگزاري فارس: رژيم صهيونيستي ترجيح داده در برابر خبرهايي كه از همكاري اين رژيم در آموزش مزدوران آفريقايي جهت كمك به معمر قذافي در سركوب انقلاب مردم ليبي سخن منتشر شده، سكوت كند.
به گزارش فارس به نقل از الجزيره، با وجوديكه خبرهاي بسياري از دست داشتن شركتهاي امنيتي و نظامي رژيم صهيونيستي در به خدمت گرفتن و آموزش دادن مزدوراني جهت كمك به رژيم قذافي در سركوب انقلاب مردم ليبي منتشره شده، با اين حال رژيم صهيونيستي تاكنون در برابر آنها واكنش نشان نداده و ترجيح داده سكوت اختيار كند.
اگر بخواهيم درباره فعاليت شركتهاي امنيتي صهيونيستي در آفريقا سخن بگوييم، بايد گفت تلآويو از سال 2002 شركتهاي امنيتي خود را راهي آفريقا نمود تا آموزش برخي از آفريقاييها كه اكثراً مزدوران رژيمهايشان بودند را برعهده بگيرند.
فعاليت شركتهاي صهيونيستي در ابتدا حوزههاي اطلاعاتي، تجارت اسلحه و تجهيزات نظامي و ارائه كمك و مشاوره به گروهها و رؤساي كشورها و قبايل آفريقايي را دربرميگرفت اما اين شركتها بعدها به باندها و گروههايي تبديل شدند كه از آنها در حالتهاي فوق العاده و ايجاد بحران و هرج و مرج و شكاف و دو دستگي بويژه در كشورهاي مخالف با رژيم صهيونيستي استفاده ميشد.
* تلآويو در قبال دخالت در تحولات ليبي سكوت كرده است
تاكنون روزنامهنگاران و تحليلگران و كارشناسان صهيونيستي ترجيح دادهاند، به بهانه نداشتن اطلاعات در برابر اخبار منتشر شده در اينباره سكوت اختيار كنند.
يكي از آنها ميگويد: اين موضوع بسيار حساسي است و سخن در اين رابطه بايد با مجوز دستگاههاي نظامي و امنيتي همراه باشد و به رسانهها اجازه داده نشده در اين رابطه سخني بگويند.
وي در ادامه تاكيد ميكند: با اينكه توليدات نظامي و امنيتي از جمله صادرات بسيار مهم اسرائيل بشمار ميآيد، اما هيچ كس از ميزان و حجم دقيق آن مطلع نيست.
و هنگامي كه "طلب الصانع " نماينده عرب كنست رژيم صهيونيستي وزير جنگ اين رژيم را درباره اظهارات "عبد الرحمن شلقم " نماينده ليبي در سازمان ملل متحد استيضاح نمود كه گفته بود، اسرائيل به قذافي كمك نظامي و مشاورههاي لازم جهت سركوب انقلابيون ليبي ارائه ميدهد، در پاسخ اين سوالات را بر وي مطرح ساخت: آيا اسرائيل كمك و تجهيزات نظامي و مشاورههاي امنيتي و اطلاعاتي جهت سركوب انقلابيون ليبي به قذافي ارائه ميدهد؟ آيا نظاميان اسرائيلي در به خدمت گرفتن مزدوران براي مقابله با انقلابيون دست داشتهاند؟ ميزان دخالت اسرائيل در جنگ جاري در ليبي چقدر است؟
* فعاليت شركتهاي امنيتي رژيم صهيونيستي در حوادث ليبي
"زهير اندراوس " كارشناس مسائل آفريقا كه با دقت و وسواس بسيار رسانههاي صهيونيستي را رصد ميكند، حضور و فعاليت شركتهاي امنيتي صهيونيستي در حوادث ليبي را بعيد نميداند و در اين باره تاكيد ميكند كه شركتهاي صهيونيستي از سالها پيش فعاليتهاي گستردهاي در آفريقا و آمريكاي لاتين داشتهاند.
اندراوس در ادامه ميافزايد: بسياري از كارشناسان نظامي صهيونيست و ژنرالهاي بازنشسته اين رژيم با دريافت مبالغ و حق الزحمههاي هنگفت تجربههاي خود را در اختيار شركتهاي امنيتي و نظامي آفريقايي قرار ميدهند يا اين كه خود اقدام به سرمايهگذاري جهت تاسيس شركتهاي نظامي و امنيتي در اين قاره مينمايند.
وي تاكيد ميكند: اين شركتها يا افراد فقط پس از كسب اجازه رسمي از وزارت جنگ اسرائيل ميتوانند در كشورهاي آفريقايي و آمريكاي لاتين قعاليت كنند.
اين كارشناس مسائل آفريقا به همين دليل دست داشتن شركتهاي امنيتي صهيونيستي در به خدمت گرفتن مزدوران و آموزش دادن به آنها و در اختيار رژيم قذافي قرار دادن آنها جهت سركوب انقلاب مردم ليبي و دريافت مبالغ كلان و هنگفت در برابر آن را بعيد و دو از انتظار نميداند.
* همكاري سيفالاسلام با رژيم صهيونيستي
رسانههاي صهيونيستي هرگونه خبر منتشره درباره رابطه رژيم ليبي و بويژه شخص سيف الاسلام قذافي، پسر معمر قذافي با رژيم صهيونيستي را انكار ميكنند.
تاريخ برقراري اولين رابطه ميان سيف الاسلام با شخصيتهاي صهيونيستي به سال 2005 و طي كنفرانس بينالمللي دافوس كه در اردن برگزار شد، باز ميگردد.
رابطه سيف الاسلام با شخصيتهاي صهيونيستي كه اكثراً صاحبان شركتهاي امنيتي، گاز و نفت بودند، به مرور زمان توسعه و گسترش يافت و ديدارهاي كاري چندي ميان دو طرف برگزار شد كه حاصل آن گسترش همكاريهاي تجاري در دو عرصه نفت و امنيت ميان اين صهيونيستها با سيف الاسلام بود.
پسر قذافي در اين ديدارها كه معمولاً در اردن و ايتاليا انجام ميشد و به امري رايج و عادي تبديل شده بود، چندين قرارداد فروش نفت ليبي به شركتهاي صهيونيستي را امضا كرد.
* سال 2010 اوج رابطه رژيم قذافي با رژيم صهيونيستي
سال 2010 شاهد تحول شگرفي در روابط رژيم قذافي با رژيم صهيونيستي بود و در اين سال روابط دو رژيم از حالت سري و مخفيانه به علني و آشكار تبديل شد، بگونهاي كه در 8 آگوست سال 2010 رژيم قذافي اقدام به آزادي يهوديي نمود كه به اتهام جاسوسي براي رژيم صهيونيستي 5 ماه در زندانهاي ليبي بسر ميبرد.
همچنين به درخواست "آويگدور ليبرمن " وزير خارجه رژيم صهيونيستي و با وساطت يكي از دوستان ليبرمن كه بازرگاني اطريشي بود، قراردادي ميان ليبي و رژيم صهيونيستي و البته با شخص سيف الاسلام كه رابطهاي بسيار نزديك با اين تاجر اطريشي داشت، منعقد گرديد.
و كمتر از 24 ساعت پس از اين ديدار در امان پايتخت اردن موسسه خيريه قذافي با آژانس آنروا، آژانس كمك به آوارگان فلسطيني قراردادي به امضا رساند كه به موجب آن سيف الاسلام 50 ميليون دلار به بازسازي نوار غزه و ورود مايحتاج ساكنان نوار كمك ميكرد، بيآنكه اين قرارداد با مخالفتي از سوي رژيم صهيونيستي مواجه شود.
و به موجب آن قايقها و گشتيهاي دريايي رژيم صهيونيستي "كشتي اميد " ليبي را كه حامل كمكهاي پسر قذافي به ساكنان نوار غزه و درصدد شكستن محاصره نوار بود، مورد تعرض قرار ندادند و به آن اجازه دادند، محموله خود را در العريش تخليه كند.