واحدمرکزیخبر/ یک فعال حقوق بشر در امریکا تصریح کرد غرب در لیبی به دنبال اهداف پنهانی است و با تزویر عمل می کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، حسین عبدالله گفت:هدف از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد و عملیات برضد لیبی ان است که نیروهای معمر قذافی رهبر لیبی ، و پدافند هوایی و نیروی هوایی و راداری او فلج شوند تا اینکه نیروهای انقلابی لیبی بتوانند با راحتی بیشتر فعالیت کنند.
عملیات برضد قذافی ، هدف عقیم کردن نیروهای قذافی را دنبال می کند.
مشخص نیست در مسیر اجرایی شدن قطعنامه 1973 شورای امنیت سازمان ملل متحد برضد لیبی، کشورهای غربی تا چه اندازه پیش خواهند رفت.
قطعنامه 1973 ابهامات زیادی دارد.
دراین قطعنامه تصریح شده است هرگونه اقدام ضروری را می توان برضد حکومت قذافی صورت داد.
این تعریف بسیار کلی است و برداشتهای گسترده ای از ان می توان داشت.
مشخص نیست ایا غرب حاضر است به نیروهای انقلابی کمک تسلیحاتی هم بکند که قطعنامه مجوز ان را داده است. حسین عبدالله در ادامه افزود: امیدوارم مردم لیبی دچار برداشتهای اشتباه نشوند.
درست است که غرب برضد معمر قذافی وارد عمل شده است اما باید توجه داشت غرب ، اهداف و برنامه های پنهانی را نیز در لیبی دنبال می کند.
برای روشن شدن مساله می توان وضع لیبی را با دیگر جنبشهای دموکراسی خواهی مقایسه کرد که در منطقه در جریان است.
باانکه در کشورهای دیگری در منطقه چنین جنبشهایی وجود دارد، امریکا چندان برای حمایت از مردم انقلابی این کشورها شور و شوق ندارد.
باید درباره انحراف انقلاب لیبی هوشیار بود و اجازه نداد چنین اتفاقی رخ بدهد.
قذافی باید بخاطر جنایت هایی که در حق مردم لیبی روا داشته است در دیوان بین المللی کیفری محاکمه شود.
حکومت قذافی بسیار وحشیانه و منزجر کننده بوده است.
قذافی درعرصه بین المللی فردی مطرود است و دیگر برای او جایی نیست. حسین عبدالله در ادامه گفت: غرب حداکثر تلاش خودش را صورت خواهد داد تاهررژیمی که بجای رژیم قذافی در لیبی روی کار بیاید تحت لوای دموکراسی باشد اما عملا دوست غرب و بویژه امریکا باشد.
مردم لیبی باید مراقب باشند پس از خلاص شدن از شر قذافی جنایتکار چه وضعی برای کشورشان پیش خواهد امد.
امریکا با استقرار دموکراسی در منطقه مخالف است بلکه می خواهد رژیم های شبه دموکراتیک در منطقه روی کار باشند تا از منافع امریکا در منطقه محافظت کنند.
برای روشن شدن بیشتر مساله می توان به وضع بحرین توجه کرد.
مردم بحرین از سالها قبل خواهان دموکراسی بوده اند اما امریکا برای کمک به مردم بحرین هیچ کاری صورت نداده و فقط سکوت کرده است. حسین عبدالله گفت: امریکا خواهان دموکراسی در منطقه نیست بلکه امریکا رویکرد مزورانه ای را در منطقه دنبال می کند.
سیاستهای امریکا دوگانه است.
امریکا از برخی از جنبشها در منطقه حمایت می کند زیرا تصور می کند این حرکتها می تواند به تامین منافع امریکا کمک کند اما در کشوری همانند بحرین این کاررا انجام نمی دهد زیرا امریکا معتقد است جنبش مردم بحرین در جهت منافعش قرار دارد.
باراک اوباما،رئیس جمهور امریکا از حمایت از دموکراسی سخن می گوید اما عملا در این مسیر کاری انجام نمی دهد.
امریکا نمی خواهد در بحرین و یمن ، دموکراسی استقرار پیدا کند زیرا اگر دموکراسی واقعی در بحرین حاکم شود ، متحد فاسد امریکا در این کشور دیگر قادر نخواهد بود به حکومتش ادامه بدهد.