فعالان حقوق بشر از مفقود شدن بیش از 400 نفر در شرق لیبی از آغاز انقلاب در 17 فوریه خبر دادند.
به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، بر اساس گزارش فعالان حقوق بشر، خانواده های افراد مفقود روی دیوار بیمارستانها تصاویر جوانان خود را نصب می کنند.
در بیمارستان "الجلال" در شهر بنغازی (شرق) 120 تصویر روی دیوارها و ورودی ها نصب شده که در میان آنها تصویر 4 نفر با لباس نظامی قابل توجه است.
فعالان حقوق بشر تاکید دارند که در میان افراد مفقود شده 4 پزشک، 3 روزنامه نگار قرار دارند و بیشتر افراد مفقود شده جوانانی هستند که برای مبارزه با رژیم قذافی به انقلابیون پیوسته اند.
در همین راستا،"عمر بودبوس" هماهنگ کننده دفترهلال احمر لیبی در بنغازی و تیم 10 نفره او که از داوطلبان می باشند درحال تهیه فهرستی از مفقودان و مصاحبه با خانواده های آنها و بازدید از بیمارستان های بنغازی و اجدابیا هستند.
بودبس دراین باره گفت: هر روزه شماری از افراد برای گزارش مفقود شدن بستگان خود به دفتر هلال احمر مراجعه می کنند و تاکنون مفقود شدن 353 نفر در بنغازی و حومه آن، 21 نفر در دارالبیضا و 17 نفر در اجدابیا گزارش شده است.
وی افزود: اکثر مفقودان شهروندانی هستند که برای مبارزه با نیروهای قذافی به جبهه های نبرد رفته اند وهیچ خبری از آنها وجود ندارد.
بودبس خاطرنشان کرد: اقدام رژیم لیبی در متوقف کردن بخشی از شبکه تلفن های همراه موجب بروز مشکلاتی در تماس و ارتباط افراد شده است، ولی هنوز امیدهایی درباره زنده ماندن مفقودان وجود دارد.
وی تاکید کرد: برخی از خانواده ها از طریق تلفن همراه پیامهایی از نیروهای قذافی مبنی بر اسارت فرزندان مفقودشان دریافت کرده اند.