فرج العشه فعال سیاسی مخالف رژیم قذافی گفت وجود افرادی در غرب که ادعاهای قذافی را درباره خطر قدرت گرفتن القاعده در لیبی باور می کنند موجب شده است کشورهای غربی آنگونه که شایسته است از انقلابیون حمایت نکنند.
العشه در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره گفت: جنگ در لیبی در دو جبهه سیاسی و نظامی در جریان است ولی به نظر می رسد این دو جبهه متناسب با یکدیگر به جلو نمی روند بلکه جبهه سیاسی بسیار جلوتر از جبهه نظامی است.
در زمان ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی این نکته مهم فراموش شد که باید نوعی موازنه قوا بین انقلابیون و رژیم قذافی در لیبی برقرار شود.
به رغم حملات هوایی و موشکی غرب به لیبی، نیروهای قذافی از نظر قدرت آتش بر انقلابیون برتری چشمگیری دارند و غرب که به طور غیرمستقیم شورای انتقالی لیبی را به رسمیت شناخته است از مسلح کردن انقلابیون خودداری می کند.
افرادی در غرب وجود دارند که نگران قدرت گرفتن القاعده هستند و می گویند اگر سلاحی به لیبی ارسال شود ممکن است به دست نیروهای القاعده بیفتد.
آنها در این طرز فکر با قذافی هم عقیده هستند.
به همین علت شاهد پیشروی و سپس عقب نشینی مکرر نیروهای انقلابی لیبی در جبهه های جنگ هستیم.
العشه افزود: برخی مسئولان نظامی در غرب مدعی هستند که بحران لیبی راه حل نظامی ندارد ولی می توان قذافی را با قدرت نظامی انقلابیون سرنگون کرد.
شاید با حملات هوایی نتوان قذافی را سرنگون کرد ولی با تقویت نیروهای انقلابی می توان به این هدف دست یافت اما تا زمانی که انقلابیون از سلاحها و قدرت آتشی دست کم برابر با قدرت آتش نیروهای قذافی برخوردار نباشند مجبورند با سلاحهای موجود بجنگند. العشه با اشاره به این که قذافی راه حل سیاسی را نمی پذیرد و جنگ را انتخاب کرده است گفت: استمرار فشار حملات هوایی و فشار نیروهای مسلح انقلابی می تواند به فروپاشی سیاسی رژیم قذافی از درون منجر شود.
در چند روز اخیر نیز شاهد جدا شدن شخصیتهای برجسته ای از رژیم قذافی بوده ایم و ادامه فشارها بر رژیم قذافی می تواند این روند را تسریع کند