یکی از مقامات بلندپایه انقلابیون لیبی روز یکشنبه گفت جنبش انقلابی لیبی پس از براندازی رژیم معمر قذافی رهبر لیبی به دنبال برقراری دموکراسی پارلمانی در این کشور است.
عبدالحفیظ غوقه معاون رئیس شورای انقلابی لیبی به اسوشیتدپرس گفت دولتی که پس از سقوط قذافی تشکیل می شود همه اشکال تروریسم و افراطی گری را رد می کند. به گزارش اسوشیتدپرس از بنغازی، غوقه گفت quotation mark مردم لیبی در کل و من به عنوان یکی از آنها دموکراسی غیرنظامی و نه دیکتاتوری، تشکیلات قبیله ای و نه نظامی مبتنی بر خشونت یا تروریسم را خواستاریم.
quotation mark شورای انتقالی لیبی به عنوان نهاد نماینده مخالفان لیبی در شهرهای شرق این کشور که در کنترل انقلابیون لیبی است تشکیل شد. نیروهای انقلابی که تعدادی از آنها فراری های یگان های ارتش لیبی و عده ای غیرنظامیان مسلح هستند بخش اعظم سواحل شرقی لیبی را به کنترل خود درآورده اند اما هنوز نتوانسته اند نیروهای حامی قذافی را در غرب لیبی شکست دهند. در حقیقت اگر سازمان ملل متحد اجازه اعمال منطقه پرواز ممنوع و حملات هوایی را به منظور محافظت از غیرنظامیان لیبی نمی داد نیروهای دولتی احتمالا حتی مقر انقلابیون در بنغازی را نیز به کنترل خود درمی آوردند. غوقه پنجاه و یک ساله گفت اولویت کنونی این شورا افزایش حمایت خارجی از انقلابیون و در عین حال ارتقا سازماندهی نیروهای آنهاست. وی افزود انزوای بین المللی فزاینده قذافی، مداخله نظامی بین المللی و همچنین دلاوری های نظامی انقلابیون بدین معنی است که برکناری قذافی احتمالا طی چند روز صورت می گیرد. این شورا مذاکره با رژیم قذافی را که نمی توان به آن اعتماد کرد و تاکنون تنها به راه حل نظامی برای حل بحران کنونی این کشور متکی بوده است رد می کند