شبکه فرانس بیست و چهار گزارش داد قذافی تلاش دارد در میان جامعه بین المللی اختلاف ایجاد کند.
مدیر تحقیقات مرکز مطالعات جهان عرب درباره پیشنهاد قذافی برای اصلاحات و مذاکره گفت رژیم لیبی در صحنه داخلی و بین المللی بخصوص به دنبال کناره گیری بسیاری از سیاستمداران کلیدی دولت در وضع دشواری قرار گرفته است.
بنابراین پیشنهادهای او بر اساسی طرحی است که از قبل قابل پیش بینی بود.
طرحی که قذافی قدرت را به یک شورا منتقل کند و این شورا متشکل از شورای انتقالی و قطعا با حضور فرزندان قذافی خواهد بود.
اما اکنون قذافی و فرزندانشان بخش جدایی ناپذیر مشکلات لیبی اند و بخشی از راه حل نیستند.
بنابراین دشوار است که دوران پس از قذافی را با حضور قذافی ها در نظر گرفت. حسنی عبیدی افزود : در خانواه قذافی اختلاف نظر وجود دارد و برخی از آنها معتقدند باید تا آخر پیش رفت و برخی حقیقتا خواهان پایان درگیری ها و گفتگو با شورای انتقالی هستند در حالی که قذافی اعضای این شورا را تروریست و عضو القاعده خوانده است.
این نشان می دهد که نظام قذافی با مشکلات جدی روبروست. مدیر تحقیقات مرکز مطالعات جهان عرب در پاسخ به اینکه آیا قذافی روی تشدید اوضاع و اختلاف میان اعضای ائتلاف برای پیشبرد اهداف خود حساب می کند گفت : قذافی مقصد فرستاده های خود را با دقت انتخاب کرد.
او نمایندگان خود را به آنکارا و آتن فرستاد.
در حالی که آنکارا موافق عملیات نظامی علیه لیبی نبود و برخی از کشورهای ائتلاف عرب یا غیر عرب ، خواهان راه حلی سیاسی هستند.
آلمانی ها اولین کسانی بودند که موافق راه حل سیاسی بودند.
بنابراین قذافی تلاش دارد در جامعه بین المللی اختلاف ایجاد کند و اعلام کرد که آماده راه حلی سیاسی است و می خواهد از فرصت استفاده کند. حسنی عبیدی درباره مقاله نیویورک تایمز مبنی بر اصلاح طلب بودن سیف الاسلام قذافی گفت: برخلاف انچه گفته شده سیف الاسلام بسیار تندروست و لیبی را تهدید به راه انداختن جوی خون کرد.
در خانواده قذافی نوعی تقسیم نقش وجود دارد.
اما امروزه تمام فرزندان قذافی از پدرشان حمایت می کنند.
برخی از انها از مذاکره حرف می زنند اما در واقع همه خواهان حفظ منافع خانواده شان هستند.