شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی گزارش داد مقامات آمریکایی هنوز درباره ماهیت نیروهای انقلابی لیبی تردید دارند.
لورنس لی ، خبرنگار این شبکه از بنغازی گزارش داد تاکنون چهار کشور فرانسه ، قطر ، ایتالیا و کویت ، حکومت بنغازی را به عنوان نمایندگان مشروع مردم لیبی به رسمیت شناختند و اکثر کشورها هنوز انقلابیون بنغازی را به رسمیت نمی شناسند.
مذاکرات دیپلماتیک و نشست های فوق العاده محرمانه ای در بنغازی صورت گرفت و شرکت کنندگان به این نتیجه دست یافتند که غرب دیگر نمی تواند از قذافی حمایت کند ، زیرا گرچه وی در گذشته به عنوان حائلی در برابر نفوذ نیروهای القاعده در شمال آفریقا و خاورمیانه عمل کرد اما اکنون دیگر به فرد کاملا مستبدی تبدیل شده است که مردم خود را به خاک و خون کشیده است.
با این حال این مسئله باعث نشد کشورها بخواهند از نظر نظامی یا سیاسی از نیروهای انقلابی حمایت کنند زیرا این نیروها تاکنون در هیچ جا دیده نشده اند؛ ظاهرا این نیروها جدید هستند و اطلاعات کاملی درباره آنها موجود نیست.
کشورهایی مانند آمریکا در گذشته نیروهایی مانند مجاهدین افغانستان را برای مقابله با ارتش شوروی سابق به سلاح مجهز کردند زیرا فکر می کردند کار درستی انجام می دهند اما همه ما می دانیم که چه حوادثی در کشور به وقوع پیوست و به همین علت ، آمریکایی ها مایل نیستند این اشتباه را در لیبی مرتکب شوند.
آمریکایی ها نگرانند در صورتیکه رسما نیروهای انقلابی را به سلاح مجهز کنند و سپس درگیری ها به پایان برسد ، آنها این سلاح ها را به چه کسانی خواهند فروخت.
اگر به تظاهراتی که طی چند هفته اخیر در بنغازی روی داده است توجه کنیم ، شاهد این مسئله هستیم که هزاران نفر از مردم پرچم های آمریکا را در دست گرفتند و از ناتو خواستند مواضع قذافی را با شدت بیشتری مورد حمله قرار دهند و انتظار نمی رود نیروهایی مانند القاعده با غرب احساس همدردی کنند.
کشورهای غربی به ویژه آمریکا به شدت با احتیاط عمل می کنند و تاکنون تنها آمادگی خود را برای حمایت از نیروهای انقلابی اعلام کرده اند.