محمد رضا قزلسفلي در آستانه سالروز تولد حضرت زینب کبری (س) در مصاحبه با رسانه های خبری سیرالئون ضمن تبيين بانوی قهرمان کربلا گفت:ايشان ،امیدوارترین انسان در سراسر تاریخ بشر به شمارمي رود.
به گزارش اداره كل روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در آستانه سالروز تولد حضرت زینب کبری (س) رسانه های خبری سیرالئون به منظور تبیین جایگاه خاص الگوی صبر، استقامت ، امیدوارترین انسان تاریخ و همچنین معرفی شخصیت بانوی قهرمان کربلا و پیامبر قیام امام حسین (ع) با رايزن فرهنگي ايران مصاحبه ای به عمل آوردند .
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فریتاون طی انجام مصاحبه ای با رسانه های خبری سیرالئون اعلام نمود که شنبه نهم آوریل امسال مصادف با پنجم جمادی الاول سالروز تولد حضرت زینب (س) و روز پرستار می باشد .
وی گفت: به مناسبت روز تولد حضرت زینب (س) و روز پرستار با همکاری سازمان های اسلامی زنان مراسم ویژه ای برگزار می شود .
قزلسفلی در بخشی از مصاحبه خود به منظور تشریح وجه تسمیه روز پرستاری با بیان اینکه در شب عاشورای محرم سال شصت و یک هجری وقتی دشمنان سنگدل و بی رحم خیمه های اهل البیت امام حسین (ع) را به آتش کشیده و به زنان و کودکان بی دفاع حمله کردند زینب (س) از آن ها و همچنین بیمار کربلا امام سجاد (ع) در خیمه های نیم سوخته با فداکاری ، صبر ، استقامت پرستاری نمود گفت به منظورتقدیر از این قشر زحمتکش سالروز ولادت حضرت زینب (س) که امسال با نهم آوریل مصادف است به عنوان روز پرستار در جمهوری اسلامی ایران نام گذاری شده است .
رايزن فرهنگي در ادامه مصاحبه خود با بیان اینکه از شخصیت جامع و کامل حضرت زینب (س) می توان برای رفع همه نیازمندیهای زنان جامعه بهره برد گفت: در حقیقت حضرت زینب (س) به عنوان الگوی مقاومت و فداکاری در قیام عاشورا ضمن تحمل سخت ترین شرایط به بهترین نحو ممکن با دلسوزی ، مهربانی ، سخت کوشی و خستگی ناپذیری از مجروحان پرستاری نموده و برای همیشه نگهبان ارزش های اخلاقی وانسانی بودند .
وي در بخشی از مصاحبه خود با بیان اینکه حضرت زینب (س) از روز عاشورای سال شصت هجری تا کنون از کودکان ، یتبمان ، آوارگان و کسانی که در حال رنجش جسمی و روحی هستند پرستاری نموده است گفت درس مهمی که می توان از زندگی بانوی بزرگ اسلام می توان گرفت این است که هیچ مشکلی حتی شهادت عزیزترین افراد خانواده خود و تحمل رنج های فراوان نتوانست آن حضرت را از انجام مسئولیت های خود ممانعت به عمل آورد . مضافا اینکه هیچ جریانی نتوانست صبر حضرت زینب(س) را شکسته و ذرهای از امیدواری آن بانوی قهرمان نسبت به آینده روشن بشریت کم کند . لذا حضرت زینب (س) را می توان امیداورترین انسان در سراسر تاریخ بشر به شمار آورد .
رایزن فرهنگی در ادامه مصاحبه خود با بیان اینکه تربیت و الگوپذیری حضرت زینب (س) ارثی و اکتسابی بود گفت: به واسطه نبوغی که خداوند متعال به آن حضرت داده و از دوران کودکی در کنار پدری چون حضرت علی (ع) تمام حقایق ، فضایل ومعارف قرآنی را کسب نمودند .
وی ضمن تشریح کلمه " زینب" و با بیان اینکه " زینب" از دو واژه "زین" و "اب" به معنی "زینت پدر" می باشد به توضیح مراسم نام گذاری حضرت زینب (س) و جایگاه آن حضرت نزد پیامبر اکرم (ص) و اهل البیت (ع) پرداخت.