خبرگزاري فارس: در حالي كه رهبران 3 كشور آمريكا، انگليس و فرانسه با چاپ مقالهاي مشترك، اقدام به اعلام مواضع يكسان درباره آينده سياسي ليبي كردند كه نتايج نشستهاي بين المللي حاكي از وجود اختلاف نظر شديد كشورهاي غربي در قبال بحران ليبي است.
به گزارش مانيتورينگ فارس به نقل از شبكه تلويزيوني فرانس24، "باراك اوباما " و "نيكلا ساركوزي " روساي جمهور آمريكا و فرانسه به همراه "ديويد كامرون " نخست وزير انگليس در مقالهاي مشترك كه در روزنامه تايمز انگليس به چاپ رسيد، اعلام كردند هرگونه حضور قذافي در آينده سياسي ليبي غير قابل پذيرش است و عمليات ناتو در اين كشور تا سرنگوني قذافي ادامه خواهد يافت.
مقامات 3 كشور آمريكا، فرانسه و انگليس، در حالي اقدام به چاپ اين مقاله و اعلام نظرات خود درباره آينده سياسي در ليبي كردهاند كه نتايج مذاكرات و نشستهاي بينالمللي درباره بحران ليبي حاكي از اختلاف نظر شديد كشورهاي غربي درباره چگونگي عملكرد نيروهاي خارجي در اين كشور و تصميمگيري درمورد آينده سياسي ليبي دارد.
در حالي كه "گيدو وستروله " وزير خارجه آلمان اعلام كرد كه گزينه نظامي هرگز راهحل بحران ليبي نخواهد بود، "وليام هيگ " همتاي انگليسي وي كه در نشست دوحه حضور يافته است، تاكيد كرد كه ناتو بايد حملات خود در ليبي را افزايش دهد.
در حاشيه نشست ناتو وزاري خارجه انگليس و فرانسه از آغاز عمليات زميني و اعزام نيرو به ليبي حمايت كردند اما مقامات واشنگتن به شدت با اين طرح مخالفت كرده و اعلام كردند ديگر براي تجهيز نيروهاي ناتو در عمليات نظامي در ليبي اقدام نخواهند كرد.
اوباما، كامرون و ساركوزي در اين مقاله اعلام كردند تازماني كه قذافي در قدرت باشد عمليات نظامي ناتو و متحدان آن براي حفاظت از شهروندان ليبي و تغيير ساختار سياسي ادامه خواهد يافت.
همچنين در اين مقاله آمده است: هرگونه انتقال قدرت از رژيم ديكتاتوري به حكومت مبتني بر قانون با رفتن قذافي آغاز شده و از سوي نسل جديد رهبران اداره خواهد شد.
اين در حالي است كه "عايشه " دختر معمر قذافي با واكنش سريع به اين اظهارات اعلام كرد هرگونه درخواست براي بركناري قذافي از قدرت به معناي حمله و تجاوز به مردم ليبي خواهد بود.