آن دسته از آفريقايي تبارهاي جوياي شرايط بهتر زندگي كه تبليغات گسترده و فريبكارانه رژيم صهيونيستي آنان را به ترك ميهن و عزيمت به فلسطين اشغالي متقاعد كرده است، تحمل نژادپرستي را حقيقتي فراروي خود در اين اراضي مي دانند.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره، 'جيمز آنئي' 28 ساله از جمله يهودياني است كه براي فرار از جنگ داخلي در سودان راهي مصر شد و سپس در سال 2007 به صورت غيرقانوني به فلسطين اشغالي رفت.
اين يهودي سوداني تبار گفت: در بدو ورود به 'اسرائيل' گروه ما به گرمي مورد استقبال قرار گرفت و به ما آب و پتو دادند، اما از ان پس اوضاع به شدت تغيير كرد.
در واقع، اين تغيير برخورد احتمالا در شهر ام الرشراش (ايلات) واقع در جنوب فلسطين اشغالي كه محل سكونت آنئي و پرشماري از ديگر مهاجران آفريقايي است، نمود بيشتري دارد.
براساس اين گزارش، مقامات شهرداري اين شهر بندري به فرزندان مهاجران آفريقايي اجازه حضور در مدارس وابسته به شهرداري را نمي دهند و در اقدام ديگري نيز كه با انتقاد سازمان هاي هوادار حقوق بشر و شاخه محلي 'كميسيون عالي آوارگان' سازمان ملل روبه رو شده است، پرچم هاي قرمز رنگي را در سراسر اين شهر نصب كرده اند.
هزينه نصب اين پرچم ها كه بخشي از يك كمپين عليه مهاجران آفريقايي است، از محل بودجه عمومي تامين شده است.
افزايش خلافكاري هايي همچون سرقت و بيكاري از جمله دلايلي است كه براي توجيه احساسات نژادپرستانه عليه مهاجران آفريقايي مطرح مي شود.
اين در حالي است كه بنا بر گزارش تهيه شده توسط مجلس (كنيست) اسرائيل، امار جرم و جنايت در ميان مهاجران آفريقايي بسيار كمتر از اسرائيلي هاست.
افزون بر اين، مهاجران آفريقايي تنها در زمينه هايي فرصت اشتغال دارند كه ديگران از پذيرفتن آن مشاغل اكراه دارند.
'ايتسيك موشه' از ساكنان شهر ام الرشراش در ارتباط با نقض 'كنوانسيون حقوق كودكان' سازمان ملل در فلسطين اشغالي و ممنوعيت تحصيل شمار زيادي از فرزندان مهاجران آفريقايي در مدارس محلي، بر ضرورت پايبندي به اين كنوانسيون تاكيد كرد.
به گفته موشه، اگر مقامات رژيم صهيونيستي تمايلي به مسووليت پذيري در قبال اين مهاجران ندارند، در ان صورت بايد تدابير مربوط به كنترل مرز جنوبي فلسطين اشغالي را تشديد كنند.
حوادث خشونت بار عليه مهاجران آفريقايي و فرزندان آنان به شهر ام الرشراش محدود نمي شود و به نظر مي آيد كه تبعيض نژادي در فلسطين اشغالي با حمايت مقامات رسمي و همچنين مسئولان محلي رژيم صهيونيستي در حال گسترش است.
الجزيره افزود: جنوب تل آويو نيز كه يهوديان كم درامد، پناهجويان آفريقايي و كارگران مهاجر در آن اقامت دارند، شاهد نصب پرچم هاي قرمزرنگ و برپايي تجمعات اعتراض اميز عليه حضور خارجي ها بوده است.