خبرگزاري فارس: يك روزنامه صهيونيستي دو ماه پس از سرنگوني ديكتاتور مصر، اعلام كرد كه وي مجري دستورات آمريكا و اسرائيل بود و به نظر ميرسد مردم مصر واقعا با اسرائيل دشمن هستند.
به گزارش فارس، روزنامه صهيونيستي هاآرتص در گزارشي تحت عنوان "انقلاب مصر از تويتر تا زندان طره " [زنداني معروف در مصر] اذعان كرد كه حسني مبارك ديكتاتور مخلوع مصر كه اين روزها تحت بازجويي قرار گرفته است، مجري اوامر آمريكا و اسرائيل بوده است.
هاآرتص در اين گزارش، مقايسهاي گذرا ميان انقلاب مصر با انقلاب روسيه و روماني انجام داد و اعلام كرد كه انقلاب مصر يكي از مهمترين و بزرگترين خواستههاي خود را كه محاكمه مبارك و خانوادهاش بود اكنون محقق كرده است در صورتي كه اين اتفاق براي نيكلاي دوم در روسيه و حاكم مخلوع روماني كه با انقلاب مردم سرنگون شد، رخ نداد.
هاآرتص نام انقلاب ايران را ذكر نكرد و تنها با بسنده كردن به ذكر انقلابهاي روسيه و رماني نوشت: انقلاب مصر كه در ابتدا مانند يك انتفاضه خودجوش از نسل جوانان فيسبوك و تويتر بود، به انقلابي از نوع انقلابهايي تبديل شد كه در طول تاريخ، در روسيه و رماني و ديگر كشورها روي داد. حسني مبارك و فرزندانش اين هفته از محل اقامت اجباري خود در شرمالشيخ به بازداشتگاه واقعي، و حقيقي به معناي واقعي كلمه منتقل شدند تا سرانجام آنان زندان طره باشد.
اين روزنامه افزود: مبارك و فرزندانش اكنون راهي زندان طره در قاهره، ميشوند؛ همان جايي كه عزام عزام -جاسوس اسرائيلي- مدتي در آن بود. جمال مبارك هم لباس زنداني پوشيده و با ريشي نتراشيده در حال رفتن به زندان است در حالي كه چند ماه پيش در حال تكيه زدن به تخت قدرت بود گويي كه نفهميده است چه اتفاقي رخ داده است.
بنا بر اين گزارش، نظام آينده در مصر هيچ ضمانتي در اختيار ندارد كه در قدرت بماند، اگر خواسته مردم را محقق نكند. تظاهراتكنندگان در ميدان التحرير خواستار سر مبارك و مقامات او شدند.
هاآرتص نوشت: آنچه سرنوشت مبارك را براي ما تفسير ميكند و تشريح ميكند كه چرا ديگر ديكتاتورهاي عرب براي تخت قدرت خود ميجنگند و قذافي تا سرحد مرگ مبارزه ميكند و رئيس جمهوري يمن حاضر نيست استعفا كند، اتفاقي است كه اكنون براي مبارك افتاده و تحت بازجويي قرار گرفته است.
اين روزنامه به احساسات ضداسرائيلي مردم مصر اذعان كرد و نوشت: در زمانيكه مبارك محاكمه ميشود، دشمني با اسرائيل بار ديگر شدت گرفته است. روز جمعه گذشته وضعيت تغيير كرد و تظاهرات مردم مصر مقابل سفارت ما [اسرائيل] برگزار شد و به نظر ميرسد كه دشمني با اسرائيل فقط حيله حسني مبارك براي اسرائيل نبوده است و دشمني مردم مصر با اسرائيل حقيقت دارد. علاوه بر اين شاهد نامزدي دو شخصيت براي رياست جمهوري مصر هستيم كه عليه تلآويو هستند و خواستار نزديكي و همكاري تجاري با ايران هستند آن هم در حالي كه مردم مصر نيز بهترين سياست در مقابل اسرائيل را همين ميدانند حال آنكه اسرائيل از لحاظ بينالمللي منزوي شده است.
هاآرتص در پايان اذعان كرد: پيشبيني وحشت اسرائيل از رفتن مبارك كه سالهاي پيش سرزبان افتاده بود، سرانجام محقق شد. مبارك مجري اوامر و دستورات آمريكا و اسرائيل بود. حاكم آتي مصر كاملا عكس مبارك خواهد بود و نتانياهو نخست وزير اسرائيل در اشتياق دوست خود، حسني مبارك خواهد ماند و اين را در نظر خواهد داشت كه جانشين او گزينه دشواري خواهد بود؛ آنهم در زماني كه خواستههايي براي اخراج اسرائيل از كرانه باختري مطرح شده است.