سیاست ما - در رابطه با ماهیت انقلاب مردم تونس باید به این نکته اشاره کرد که اگر کشور و مردم تونس مسلمان نبود، هرگز از استعمار رهایی نمی یافت. از همین رو باید گفت که اساس انقلاب عربی و اسلامی در تونس «اسلام» بوده است.
از سوی دیگر، بین تونس و لیبی با دیگر کشورهای عربی و اسلامی منطقه یک تفاوت آشکار وجود دارد و آن این است که اساساً در این دو کشور مردم تماماً مسلمان هستند و انگیزه اصلی همواره انگیزهای اسلامی است.
یکی از تهدیداتی که انقلاب مردمی تونس را تهدید میکند، خطر نفوذ صهیونیستها است که بیش از همیشه این کشور را مورد توجه دارند. امروزه افکار عمومی جهانی مهمترین همپیمان صهیونیستهاست و از زمان شکلگیری، این رژیم همواره بر اساس افکارعمومی اهداف خود را تحقق بخشیده است. امروزه نیز بزگرتین لابی دنیا لابی صهیونیستی (آی پک) است و همگان نیز از تاثیر آن بر سیاستهای دولت آمریکا مطلع هستند. تا زمانی که رژیم صهیونیستی وجود دارد نه تنها مسلمانان بلکه تمام دنیا آرامش نخواهند داشت. هرچند که امروز در کشورهای آمریکای لاتین یک فضای ضدصهیونیستی وجود دارد که میتواند به ما کمک کند. در زمان حمله اسرائیل به غزه مورالس رییسجمهور بولیوی با اسرائیل قطع رابطه کرد، اما اعراب این کار را نکردند. خطری که اکنون دنیا را تهدید میکند همراهی مسیحیان با صهیونیستهاست که باید این ارتباط را قطع کرد.
در حال حاضر تونس در یک مرحله انتقالی قرار دارد. 24جولای امسال پایان وقت حکومت دولت موقفت است تا مجلس موسسان برای تغییر قانون اساسی تونس تشکیل شود. در واقع این مجلس است که باید قانون اساسی را تغییر دهد. برگزاری انتخابات آزاد و سالم پارلمانی و ریاست جمهوری در این میان از اهمیت خاصی برخوردار است.
تونس کشوری است که از زمان "جبیب بورقیبه" و سپس "بن علی" به صورت جسم انسانی مریض و بیمار درآمده است که لازم هست هر چه سریعتر بیمای وی درمان شود. در حال حاضر با اطمینان میتوان گفت که انقلاب در حال پیش رفتن به جلو است و این ملت تونس است که همچنان خواستار احقاق حق واقعی خود مبنی بر حاکمیت مردم و محاکمه بن علی و اطرفیان وی است.