واحد مرکزی خبر/ با اینکه هنوز هم بیماری مالاریا مهمترین عامل مرگ و میر در بیمارستانهای کامرون محسوب می شود اما نرخ مرگ و میر ناشی از این بیماری در مناطق مختلف کامرون در سه سال اخیر از سی و نه درصد به بیست و چهار درصد کاهش یافته است.
دکتر اندونگ، هماهنگ کننده برنامه ملی مبارزه با مالاریا در کامرون، روز سه شنبه با اعلام این خبر افزود برنامه ها و تدابیری که وزارت بهداشت در سالهای اخیر برای مبارزه با مالاریا اتخاذ کرد، موثر واقع شده و موجب کاهش میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری شده است.
وی افزود در همین مدت میزان ابتلا به بیماری مالاریا نیز در کشور کاهش یافته و از چهل و یک درصد در سال دو هزار و هشت به سی و پنج درصد در سال دو هزار و یازده رسیده است. دکتر اندونگ که در چهارمین روز نشست جهانی مبارزه با مالاریا در شهر بسونگ سخنرانی می کرد ضمن تمجید از برنامه های دولت برای مبارزه با این بیماری مهلک، خاطر نشان ساخت دولت برای محافظت از کودکان زیر پنج سال و مادران باردار، چهار و نیم میلیون پشه بند به طور رایگان در اختیار خانواده ها قرار داده است.
وی افزود این تلاشها ادامه خواهد داشت و تا ماه اوت نزدیک به نه میلیون پشه بند در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. به گزارش خبرگزاری شینهوا از یائونده، هماهنگ کننده برنامه ملی مبارزه با مالاریا در کامرون افزود از دیگر تدابیری که دولت برای مهار شیوع بیماری مالاریا و مرگ و میرهای ناشی از ان اتخاذ کرده است می توان به تدابیر پیشگیرانه یا درمان رایگان زنان باردار مبتلا به مالاریا در مراکز درمانی اشاره کرد که از سال دو هزار و سه به اجرا گذاشته شده است.
وی افزود پل بیا، رئیس جمهور کامرون، قصد دارد درمان مالاریا را برای کودکان زیر پنج سال نیز رایگان کند.